İphone Pillerini Lg Üretecek! - Son Dakika
Ekonomi

İphone Pillerini Lg Üretecek!

İphone Pillerini Lg Üretecek!

Apple, iPhone'ların pili konusunda genellikle birden fazla tedarikçi ile çalışıyor.

21.07.2017 18:20

Apple, iPhone'ların pili konusunda genellikle birden fazla tedarikçi ile çalışıyor. The Korea Economic Daily'ın raporuna göre Apple gelecek yıl için LG ile anlaştı. The Korea Economic Daily, LG'nin iPhone pillerinin tek tedarikçisi olacağını iddia ediyor.

iPhone pillerini LG üretecek!

iPhone 8 için Ming-Chi Kuo'nun raporu birlikte sıkça gündeme gelen L şeklindeki bataryanın bir sonraki iPhone modelinde de kullanılması bekleniyor. 2700 mAh kapasiteli bataryanın OLED ekranla birlikte daha iyi bir pil ömrü sunacağı düşünülüyor.

İphone Pillerini <a class='keyword-sd' href='/lg/' title='Lg'>Lg</a> Üretecek!

The Korea Economic Daily'a göre LG tesislerinin kapasitesini artırmak için oldukça büyük bir yatırım yapıyor. Şirket 2018 yılının başında seri üretime geçerek Apple'ın ihtiyacı olan bataryaları tek başına tedarik edecek güce ulaşacak. LG'nin OLED ekran için de Apple ile anlaşarak yatırımlara başladığını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik.

Raporda, LG'nin gelecek yılın iPhone'u ( iPhone 9 ismi kullanılmış) için üreteceği L şeklindeki pilin mevcut dikdörtgen iPhone pillerine göre daha büyük olacağından bahsediliyor. Çerçevesiz ekranla birlikte OLED iPhone modellerinin iPhone 7 ile aynı boyutlara sahip olması bekleniyor. L şekli sayesinde aynı kasaya daha büyük bir pil yerleştirilmiş olacak. Raporda bu pilin hızlı şarj özelliğine sahip olacağı belirtiliyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi İphone Pillerini Lg Üretecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement