İş Dünyası Tide İç Denetim Kogresi'nde Buluşacak - Son Dakika
Güncel

İş Dünyası Tide İç Denetim Kogresi'nde Buluşacak

Türkiye İç Denetim Enstitüsü Kongresi, QNB Finansbank'ın sponsorluğunda gerçekleşecek.

21.10.2017 09:36

Kongrede, QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer A. Aras, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Tekfen Holding Kurumsal İşler Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Reha Osman Yolalan ve Allianz Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes söz alarak kurumsal yönetimin doğru bir iletişim stratejisi ile nasıl organizasyonlara değer katacağına dair görüşlerini paylaşacak.

Kongrenin ikinci gününde ise TİDE Yönetim Kurulu Başkanı Menteş Albayrak'ın moderatörlüğündeki oturumda Unilever Eski CEO'su İzzet Karaca, Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Enerjisa CEO'su Kıvanç Zaimlerşirket üst yönetimlerinin iç denetimden beklentilerini ele alacak.

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE), dünyadan ve Türkiye'den binin üzerinde sektör mensubunu ve akademisyeni Uluslararası XXI. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde biraraya getirmeye hazırlanıyor. 1996 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen ve son 4 yıldır uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Türkiye İç Denetim Kongresinde iç denetim, kurumsal yönetim, iç kontrol ve risk yönetimi konularında yetkin uzmanlar bilgi, deneyim ve iyi uygulama örneklerini paylaşıyor.

TİDE Yönetim Kurulu Başkanı, Anadolu Grubu Denetim Koordinatörü Menteş Albayrak, Renault Group Denetim, Risk Yönetimi ve Organizasyon Başkan Yardımcısı, ECIIA Başkanı Farid Aractingi ve Deloitte Türkiye CEO'su Humphry Hatton'un açılış konuşmalarıyla başlayacak kongre, iki gün boyunca iç denetçilerin görüş alışverişinde bulunacağı, uluslararası trendlerin ve meslekteki yeni gelişmelerin tartışılacağı verimli bir platform olmayı amaçlıyor. Dünyanın ve Türkiye'nin kurumsal yönetim ilkeleriyle çalışan şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlarının ve CEO'larının konuşmacı olarak yer alacak. Kongre "İletişim Zekası - Etki Yarat, Güven Kazan, Değer Kat" temasıyla düzenlenecek ve ekonomi dünyasıyla birlikte iletişim dünyasından uzmanları da iç denetimçilerle buluşturacak.

KURUMSAL YÖNETİM İÇİN DOĞRU İLETİŞİM

Bu yıl, iç denetçilerin iletişim alanına odaklandığı bir kongre olmayı amaçlayan organizasyonun ilk oturumu"Kurumsal ve Etkin Yönetim için Doğru İletişim" başlığını taşıyor. Oturumda QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer A. Aras, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Tekfen Holding Kurumsal İşler Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Reha Osman Yolalan ve Allianz Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes söz alarak kurumsal yönetimin doğru bir iletişim stratejisi ile nasıl organizasyonlara değer katacağına dair görüşlerini paylaşacak.

ÜST YÖNETİM İÇ DENETİMDEN NELER BEKLİYOR?

Kongrenin ikinci gününde ise TİDE Yönetim Kurulu Başkanı Menteş Albayrak'ın moderatörlüğündeki oturumda Unilever Eski CEO'su İzzet Karaca, Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Enerjisa CEO'su Kıvanç Zaimlerşirket üst yönetimlerinin iç denetimden beklentilerini ele alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş Dünyası Tide İç Denetim Kogresi'nde Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement