İşadamı Okul Yapmak İçin Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

İşadamı Okul Yapmak İçin Protokol İmzaladı

İşadamı Okul Yapmak İçin Protokol İmzaladı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi yapmak isteyen işadamı Hakan İsot, protokol imzaladı.

20.06.2012 17:00

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi yapmak isteyen işadamı Hakan İsot, protokol imzaladı.

İsotlar Otomotiv Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot tarafından Adıyaman'ın Besni ilçesindeki Tekel binalarının yerine 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi yapılacak. Lise yapımı için Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, işadamı Hakan İsot ve Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan arasında imzalanan protokolün imza törenine AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis üyeleri Sayid Ciner ve Kemal Temel katıldı. İmza töreninde konuşan Hakan İsot, memleketine böyle güzel bir hizmet yapmasına vesile olan AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Vali Ramazan Sodan'a teşekkür ederek, "Eğitimde kalitenin arttırılmasına katkımızın olması bizleri çok sevindirecektir. İnşallah yapacağımız okuldan mezun olanlar, kaliteli meslek sahibi olacaklardır" dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, hazineye ait olan yere Hakan İsot'un 24 derslikli okul yapacak olmasının Besni halkını ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek, bu eğitim yuvasının Besni için çok iyi olacağını aktardı.

Vali Sodan da, son 7-8 yılda Adıyaman'da bin 800 derslik yapıldığını fakat bunun yeterli olmadığını vurgulayarak, hayırsever işadamlarına okul yapmaları çağrısında bulundu. Sodan, bu hayırlı hizmetten dolayı Hakan İsot'a teşekkür ederek, "Başka işadamlarını da eğitime katkı vermeye davet ediyorum. Okullaşma oranı iyiye gidiyor fakat okullaşma oranı istenilen seviyede değil. Okul sayısının artması gerekiyor" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşadamı Okul Yapmak İçin Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement