İscehisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

İscehisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, yaz aylarında içme suyu yeterli gelmediğinden, takviye olarak 2 su kuyusu açılmasına Yukarıöz mevkiinde başlandı.

17.06.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, yaz aylarında içme suyu yeterli gelmediğinden, takviye olarak 2 su kuyusu açılmasına Yukarıöz mevkiinde başlandı.

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz aylarında ilçede su tüketimi her yerde olduğu gibi artmakta olup, vatandaşları mağdur etmemek için çalışmaları su kuyularını artırarak devam ettiklerini söyledi.

Çibik, "Bu kuyulardan saniyede 110 litre su alarak içme suyu şebekesine aktaracağız." dedi.

Okullarda karne heyecanı

İscehisar İmam Hatip Ortaokulu'nda 2015-2016 eğitim öğretim yılı karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törene, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İl Genel Meclis Üyesi Selçuk Çirkin, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serdar Sarı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende Çibik, karne alacak öğrencileri tebrik ederek dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Okuldaki dersler ve sosyal alandaki başarı grafiği yüksek öğrenciler de yarım, çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildi.

Erkeklerde Veli İzmir, İbrahim Özkara, Soner Can Özsarı, kızlarda Emine Demir, İrem Sultan Çirkin ve İnci Çakmak altın ile ödüllendirildi.

Çibik, "Karne heyecanını yaşadığınız bugün sizler için sevindirici ve arkadaşlarınızdan ayrıldığınız için üzücü olabilir, tatili en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Hep ileriye dönük çalışmalarınız olsun. Hepinize iyi tatiller dilerim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İscehisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement