Evli ve 2 çocuk babası adam kendini asıp arkasında bir not bıraktı - Son Dakika
3.Sayfa

Evli ve 2 çocuk babası adam kendini asıp arkasında bir not bıraktı

Sultangazi'de işe gitmeyen 36 yaşındaki güvenlik görevlisi, yakınları tarafından evinde ölü olarak bulunurken, genç adam ardında bir not bıraktı. Kendisini doğal gaz borusuna asarak intihar eden evli ve 2 çocuk babası adamın yazdığı notta, "Yaşadığım hayatta hep yanıldım benim kimsem yokmuş. Rabbim'den başka yaptığım hataları hesap vermeye gidiyorum inşallah. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Elveda dünya." ifadeleri yer aldı.

18.01.2023 23:00  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi ilçesi Esentepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, 1 hafta kadar önce eşi Merve Köksal'ı umreye gönderen Sefer Köksal (36) sabah erken saatlerinde iki çocuğunu kardeşine bıraktıktan sonra evine döndü. Arkasından "Yaşadığım hayatta hep yanıldım benim kimsem yokmuş. Rabbim'den başka yaptığım hataları hesap vermeye gidiyorum inşallah. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Elveda dünya" yazılı bir not bırakan Köksal, kendisini doğal gaz borusuna asarak intihar etti.

Evli ve 2 çocuk babası adam kendini asıp arkasında bir not bıraktı

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR

Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Köksal'ın işe gitmemesi üzerine paniğe kapılan mesai arkadaşı mahalleye geldi. Mesai arkadaşı ile Köksal'ın kayınbiraderi kapıyı kırarak içeri girdi. Yakınları talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

Evli ve 2 çocuk babası adam kendini asıp arkasında bir not bıraktı

ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Oğlunun vefat haberini alan anne ve babası ise olay yerine koştu. Acı haberi alan anne ve baba sinir krizi geçirdi. Onları yakınları sakinleştirdi. Köksal'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Evli ve 2 çocuk babası adam kendini asıp arkasında bir not bıraktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evli ve 2 çocuk babası adam kendini asıp arkasında bir not bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mehmet Yavuz: AH BE GÜZEL ABİM. MADEM RABBİNDEN BAŞKA KİMSE YOK NEDEN DUA İLE RABBİME SIĞINMADIN. YAŞAYACAK BİR ÖMRÜN VARDI. İYİ VEYA KÖTÜ... 13 1 Yanıtla
  • murat atis: Şupheli bir ölum kimse sorumlu değil falan . 2 1 Yanıtla
  • Mehmet Aydın: Eşi darda veya başka dedi var diğer eş umre de yazık ki ne yazık 1 0 Yanıtla
  • İsmail Karakuş: genç yaşta işinde gücünde bir erkeğin ölümüne sebep mi arıyorsun? işte erkek cinayeti de bu. 0 0 Yanıtla

Advertisement