İŞKUR'dan Öğrencilere Meslek Seçimi ve Kişisel Farkındalık Eğitimi - Son Dakika
Güncel

İŞKUR'dan Öğrencilere Meslek Seçimi ve Kişisel Farkındalık Eğitimi

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeli Şehit Mustafa Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine seminer verdi.

12.12.2018 17:22

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, "İŞKUR olarak Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri (MBRD) toplantısında aldığımız kararlar neticesinde geleceğimizi emanet ettiğimiz değerli öğrencilerimize eğitimler vermeye devam ediyoruz" dedi.

"Yıldız, öğrencilerin sınav ve gelecek kaygısı oldukları bir dönemde düzenlenen seminerler ile onların motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu. Yıldız, bu kapsamda Şehit Mustafa Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine İl Müdürlüğümüzde görevli İş ve Meslek Danışmanlarımızca Meslek Seçimi ve Kişisel Farkındalık konulu seminer verildiğini söyledi. Yıldız, Meslek seçme aşamasında bulunan öğrencilere verdiğimiz eğitimlerden hem okul idarecileri hem öğretmenler hem de öğrenciler tarafından olumlu geri dönüşler alındığını ifade ederek, eğitimlerin belirli periyotlar halinde tüm öğrencilerimize ulaştırılacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İŞKUR'dan Öğrencilere Meslek Seçimi ve Kişisel Farkındalık Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement