İslahiye Myo'da Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

İslahiye Myo'da Masa Tenisi Turnuvası

İslahiye Myo\'da Masa Tenisi Turnuvası

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu sportif etkinlikler kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

25.05.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu sportif etkinlikler kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Turnuva Komitesi Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Gökan Nur başkanlığında kurulan komitede, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İ. Halil Korkmaz, Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan ve Öğrenci İşleri Memuru Bayram Çakmak görev aldı.

Yüksekokulun tüm bölümlerinden öğrencilerin katıldığı turnuva sonunda İşletme Yönetimi 2. Sınıf Öğrencisi Ömer Talip Ünlü birinci oldu. Organik Tarım Programı 2. Sınıf öğrencisi Ökkeş Doğan ikinci olurken Organik Tarım Programı öğrencisi Mahmut Kala üçüncü oldu.

Yüksekokulda düzenlenen törenle dereceye girenlere Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet Deveci ve Turnuva Komitesi tarafından madalya verildi. Turnuvanın kardeşlik ve centilmen davranışlar içerisinde geçtiğini belirten Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet Deveci, "Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. 3 öğrencimiz dereceye girdi. Madalya ile ödüllendirdik. Turnuva komitesinde görev alan arkadaşlarıma ve centilmence oyun sergileyerek turnuvaya katılan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvada birinci olan Ömer Talip Ünlü, "Centilmence oynadık. Arkadaşlarımızla masa tenisi oynamanın keyfini çıkardık. Komiteye ve bizlere destek olanlara çok teşekkür ediyorum. Amaç kazanma değil spordur. Daha önce antrenmanlı olmam sebebiyle kazandım" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İslahiye Myo'da Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement