İsrail'in Gazze Saldırısı - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze Saldırısı

Gazze saldırısına tepki gösteren Alperen Ocakları ve Anadolu Gençlik Derneği, İsrail Büyükelçiği önünde ayrı ayrı yaptıkları eylemlerle bu ülkeyi protesto etti.

17.11.2012 00:16  Güncelleme: 09:19

Gazze saldırısına tepki gösteren Alperen Ocakları ve Anadolu Gençlik Derneği, İsrail Büyükelçiği ve büyükelçilik konutu önünde ayrı ayrı yaptıkları eylemlerle bu ülkeyi protesto etti.

Çankaya'daki İsrail Büyükelçiliği önünde toplanan Alperen Ocakları üyeleri, İsrail aleyhinde dövizler açıp, sloganlar attı.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmed Kürşad Parlak, burada yaptığı açıklamada, İsrail'in Müslüman katliamına yeniden başladığını söyledi.

Gazze'de yine kan, gözyaşı ve vahşetin başladığını belirten Parlak, saldırılarda yine çoğunlukla siviller ve çocukların hedef alındığını kaydetti.

Parlak, Türkiye'nin İsrail'e kınama, Filistinlilere başsağlığı mesajları ile pasif bir politika izlediğini iddia ederek, İsrail'in yaptıklarının yanına kalmayacağını söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği ve bazı STK'ların da desteklediği başka bir grup da aynı saatlerde büyükelçilik konutu önünde bir araya geldi.

Filistin ve Türkiye bayrakları taşıyan grup, İsrail aleyhinde dövizler açıp sloganlar attı.

Anadolu Gençlik Derneği Ankara Şube Başkanı Hasan Karaman, yaptığı açıklamada İsrail'in Filistin halkına yönelik yine katliama başladığını söyledi.

Bu bölgede akan bütün kanın, iç savaşların, terör eylemlerinin arkasında doğrudan İsrail olduğunu savunan Karaman, bu ülkeyi sadece kınamak yerine daha caydırıcı müeyyideler uygulanması gerektiğini ifade etti.

Açıklamanın ardından grup, İsrail bayrağı ve Başbakan Binyamin Netanyahu'nun posterini yaktı.

Muhabir: Ertuğrul Subaşı

Yayıncı: Erdem Gültekin - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement