İsrail'in hava saldırısının ardından Filistinlilerin çaresizliği kamerada - Son Dakika
Dünya

İsrail'in hava saldırısının ardından Filistinlilerin çaresizliği kamerada

İsrail savaş uçakları tarafından Gazze Şeridi'ne düzenlenen hava saldırısında 3'ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti. Saldırıya uğrayan Filistinlilerin çaresizliği ise kameralara yansıdı.

10.05.2021 20:23  Güncelleme: 20:37

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar giderek şiddetlenirken, İsrail Gazze'ye hava saldırısı düzenledi. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail savaş uçakları tarafından Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Beyt Hanun'a düzenlenen hava saldırısında 3'ü çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayın ardından Filistinlilerin panik içerisinde koşuşturduğu, yaralı ve ölülere müdahale ettiği ilk görüntüler kameralara yansıdı.

İsrail'in hava saldırısının ardından Filistinlilerin çaresizliği kamerada

GAZZE'DEN KUDÜS'E 7 ROKET ATILMIŞTI

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nden Kudüs'e 7 roket fırlatıldığı bildirilmiş, roketlerden 1'inin hava savunma sistemi tarafından imha edildiği aktarılmıştı. IDF, geri kalan roketlerin ise boş arazilere düştüğünü ifade etmişti.

Kudüs'ün ardından İsrail'in güneyinde yer alan Sderot kasabasında da siren seslerinin yükseldiği bildirilmişti. Gazze sınırında ise sivil bir aracın roketlerin hedefi olduğu ve araç sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı ifade edilmişti. Roket saldırısının Hamas tarafından düzenlendiği iddia edilmişti.

HAMAS, İSRAİL'E ÜLTİMATOM VERMİŞTİ

Hamas tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in güvenlik güçlerini Tapınak Dağı ve Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nden yerel saatle 18.00'e kadar geri çekmemesi halinde saldırıya geçileceği bildirilmiş, Kudüs'teki çatışmalarda gözaltına alınan Filistinlilerin de 18.00'e kadar serbest bırakılması çağrısında bulunulmuştu. Hamas'ın açıklamasının ardından İsrail ordusu alarm durumuna geçmiş, Gazze sınırında yer alan Aşkelon şehrinde tüm bomba sığınakları halka açılmıştı.

İsrail\'in hava saldırısının ardından Filistinlilerin çaresizliği kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya İsrail'in hava saldırısının ardından Filistinlilerin çaresizliği kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Kadir: Allah neslinizi kurutsun israil 30 1 Yanıtla
  • Biz kimiz: Biz neyi bekliyoruz tek umutları Türkiye. 17 6 Yanıtla
    Mert: Sacmaladiginin farkına varın umarım en kısa zamanda, orası kandil değil.. 6 2
  • Adalet: HANİ İSLAM DEVLETLERİ NİYE BU ZULMÜ DURDURAMİYORLAR 21 1 Yanıtla
  • Muzaffer: Koca Türkiye ancak kınama sert açıklamalar. 21 1 Yanıtla
    Mert: Koca derken? Kimle kiyasliyorsun Filistinle mi? 5 4
  • Turgut: KAHROlsun İsrail 18 2 Yanıtla
  • Duacı: Hitler gerçekten şu lanetli kavim olan Yahudileri toptan yok etseydi şimdi dünya yaşanası bir yer olurdu 11 5 Yanıtla
  • Vah İslam'm vah: Neredesin ey Türkiye anca kınıyoruz başka bişi yok yıllardır kınama dan bikmadinizmi biz ifrat istiyor uz 9 6 Yanıtla
  • İnsanlik: Peygamber topraklarinda muslumanlarin ugradigi zulme bak ..Allah Once bu israili sonra bu duyarsiz muslumanlari helak etsin beter etsin.. 11 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement