İstanbul'da metro yaylarına atlayan kadının bacağı koptu - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da metro yaylarına atlayan kadının bacağı koptu

İstanbul'un en işlek yerlerinden biri olan Taksim'de korkutan bir olay meydana geldi. Psikolojik problemleri olduğu belirtilen kadın, kendisini metro yaylarına bıraktı. Trenin çarptığı kadının, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

21.05.2021 16:40  Güncelleme: 17:20

İstanbul Taksim'de bugün saat 13.00 sıralarında korku dolu anlar yaşandı. İddialara göre metro istasyonuna gelen ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki kadın, bir süre istasyonda durduktan sonra kendisini gelen treninin önüne attı.

İstanbul'un göbeğinde korkutan olay! Metro raylarına atlayan kadının bacağı koptu

BACAĞI DİZİNDEN KOPTU

Yaşananların hemen ardından Taksim'de metro seferleri durdurulurken, metronun çarptığı kadın ağır yaralandı. Bir bacağı dizinden kopan kadının bileğinin de koptuğu öğrenildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından raylardan çıkarılan kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un göbeğinde korkutan olay! Metro raylarına atlayan kadının bacağı koptu

METRO SEFERLERİ DURDU

Olay sonrası metroya hemen polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle Taksim Metro'da seferler durduruldu. Metroyla yollarına gitmek isteyen vatandaşlara polis ve güvenlik ekipleri izin vermedi. Bir süre devam eden kurtarma çalışmaları sonrasında kadın şahıs metrodan çıkarılarak yaralı şekilde ambulansa konuldu. Ardından tedavi olmak üzere Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

İstanbul\'da metro yaylarına atlayan kadının bacağı koptu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da metro yaylarına atlayan kadının bacağı koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • sadık: ne psikolojik sıkıntısı millet geçim derdinden sürekli intihar ediyor çalışma bakanı yoksulluk bitti diyor bu kadar da olmaz be yazıklar olsun 16 7 Yanıtla
  • IM: AKARYAKITA ZAM INTIHAR BEDAVAYA. 10 7 Yanıtla
  • Aslı: Allah yardımcısı olsun kimin ne derdi var bilinmez herkesin yangın yeri içinde 11 0 Yanıtla
  • muhalefet: yay değil ray ! 9 0 Yanıtla
  • vatandaş: idam şart 0 4 Yanıtla
    Tabii: Trollere tabii 3 3

Advertisement