İstanbul Devlet Opera ve Balesi Gençlik Konseri ile 19 Mayıs'ı kutlayacak - Son Dakika
Güncel

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Gençlik Konseri ile 19 Mayıs'ı kutlayacak

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Gençlik Konseri ile 19 Mayıs\'ı kutlayacak

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Kadıköy Süreyya Opera Sahnesinde düzenlenecek Gençlik Konseri ile 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayacak. Konserde 12 genç ve yetenekli solist sahnede olacak ve birçok opera aryaları seslendirilecek. Aslıhan Korkmaz piyanosuyla genç solistlere eşlik edecek.

12.05.2023 16:58

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Kadıköy Süreyya Opera Sahnesi'nde düzenlenecek "Gençlik Konseri" ile kutlayacak.

İDOB'dan yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs akşamı gerçekleştirilecek konserde, 12 genç ve yetenekli solist sahnede olacak.

Konserde, Wolfgang Amadeus Mozart'ın "Figaro'nun Düğünü", "Cosi Fan Tutte", "Sihirli Flüt", Georges Bizet'nin "Carmen", Gaetano Donizetti'nin "Don Pasquale", Giuseppe Verdi'nin "La Forza del Destino", Giacomo Puccini'nin "La Boheme", "Turandot", Gioacchino Rossini'nin "Semiramide", Vincenzo Bellini'nin "I Capuleti e i Montecchi", Camille Saint-Saens'in "Samson et Dalila", Erich Wolfgang Korngold'ın "Die Tote Stadt" operalarından aryalar seslendirilecek.

Genç solistlere Aslıhan Korkmaz, piyanosuyla eşlik edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Devlet Opera ve Balesi Gençlik Konseri ile 19 Mayıs'ı kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement