TUSKON'un Firari Başkanı Rıza Nur Meral'in Eşine ByLock Gözaltısı - Son Dakika
Güncel

TUSKON'un Firari Başkanı Rıza Nur Meral'in Eşine ByLock Gözaltısı

İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 şüpheli arasında, kapatılan TUSKON'un firari başkanı Rıza Nur Meral'in eşi Zeynep Meral'in de bulunduğu bildirildi.

19.10.2018 20:07  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları ve yazışma içerikleri çözümlendiği gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 38 şüpheliden 20'si, 10 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.

20 KİŞİ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Yapılan incelemelerde şüphelilerden 2'sinin yurtdışına çıktığı belirlendi. Bunun üzerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 18 şüphelinin ise yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

FİRARİ TUSKON BAŞKANI'NIN EŞİ DE GÖZALTINDA

Gözaltına alınan 20 kişi arasında FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) başkanı firari Rıza Nur Meral'in eşi Zeynep Meral'in de olduğu öğrenildi.

GÜLEN'İN TALİMATINDAN SONRA BANK ASYA'YA PARA YATIRDIĞI İDDİASI

Polis ekipleri iddiaya göre, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in talimatından sonra Zeynep Meral'in Bank Asya'daki hesabında artış meydana geldiğini belirledi. Öte yandan, Meral'in, üst düzey FETÖ yöneticileriyle irtibatta olduğu ve kapatılan FETÖ derneklerinin üyesi olduğu ortaya çıktı. - İstanbul

TUSKON\'un Firari Başkanı Rıza Nur Meral\'in Eşine ByLock Gözaltısı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TUSKON'un Firari Başkanı Rıza Nur Meral'in Eşine ByLock Gözaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement