İstanbul'un Yeni Buluşma Noktası - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Yeni Buluşma Noktası

İstanbul\'un Yeni Buluşma Noktası

Yaza veda geceleri Atlantis yapım organizasyonuyla gerçekleşecek "Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018" ile müziklenecek!

10.09.2018 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AJDA PEKKAN, CANDAN ERÇETİN, TEOMAN VE EDİS!

"Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018" açılışını 15 Eylül Cumartesi akşamı Pop İkon Ajda Pekkan ile yapacak. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser vermeye hazırlanan Pekkan, sahnede fırtına gibi esecek.

Müzik dolu geceler, 22 Eylül'de Türk pop müziğinin en güçlü yorumcu, besteci ve söz yazarlarından Candan Erçetin ile devam edecek. Erçetin, eğlenceli sahnesi ve orkestrasıyla sevenlerine unutulmaz bir konser verecek!

Her konserini hınca hınç dolduran Teoman ise, Eylül ayının son cumartesi akşamında sevenleriyle buluşacak! İstanbul'da rock rüzgarı estirecek olan Teoman, 29 Eylül Cumartesi akşamı mikrofonu eline alıp sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek.

Birbirinden ünlü sanatçıları buluşturan "Vadistanbul Açıkhava Konserleri 2018"in kapanışını, dans şovları ve şarkılarıyla bu yaza damgasını vuran Edis yapacak.

Konuklarına müzik keyfinin yanı sıra görsel bir şölen de yaşatan Edis, 6 Ekim Cumartesi akşamı sevenlerinin kalbinde bir kez daha taht kuracak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Yeni Buluşma Noktası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement