İstanbullular trafikte kaldı! Yağmurun etkisiyle yoğunluk her geçen saniye artıyor - Son Dakika
Güncel

İstanbullular trafikte kaldı! Yağmurun etkisiyle yoğunluk her geçen saniye artıyor

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Saat 08.30 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 76'ya ulaştı. Saatin ilerlemesinin ardından yüzde 67'lere kadar düşen trafik yoğunluğu, kademeli olarak seyrelmeye devam ediyor.

13.12.2021 08:40  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da önceki akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yağışlı hava, bugün sabah saatlerinde de etkisini hissettirdi. Yağış nedeniyle D-100 Karayolu üzerinde trafik yer yer durma noktasına geldi. Yoğunluk yüzde 76 olarak ölçümlendi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar durak altlarında bekleyerek korunmaya çalıştı.

TRAFİK ERKEN SAATLERDEN İTİBAREN ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI

İstanbul'da haftanın ilk iş ve okul gününde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı.

İstanbul'da trafik kilit! Yağmurun etkisiyle yoğunluk her geçen saniye artıyor

KADIKÖY İSTİKAMETİNDE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

İşlerine gitmek üzere araçlarıyla yola çıkan sürücüler Maltepe D-100 Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Özellikle Kadıköy istikametinde trafik yer yer durma noktasına geldi.

YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANANLAR DURAKLARA SIĞINDI

Karayoluna bağlanan ara yollarda da sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise durak altlarında bekleyerek korunmaya çalıştı.

YENİDEN NORMAL SEVİYEYE İNDİ

İşe ve okula gidiş saatlerinin geçmesinin ardından İstanbul'da trafik yeniden normal düzeylere indi. Son olarak yüzde 67'lere düşen trafik yoğunluğu, kademeli olarak seyrelmeye devam ediyor.

Son dakika! İstanbul'da trafik kilit! Yağmurun etkisiyle yoğunluk her geçen saniye artıyor


İstanbullular trafikte kaldı! Yağmurun etkisiyle yoğunluk her geçen saniye artıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbullular trafikte kaldı! Yağmurun etkisiyle yoğunluk her geçen saniye artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Furkan Çekici: İstanbul'u önümüzdeki 10 yıl içinde çok kötü günler bekliyor ,su kaynakları tükeniyor ve büyük bir deprem yaşayacak ,büyük göçler olacak , 0 0 Yanıtla

Advertisement