İşte; Kocaoğlu'nun A Takımı - Son Dakika
Yerel

İşte; Kocaoğlu'nun A Takımı

İşte; Kocaoğlu\'nun A Takımı

30 Mart Yerel Seçimleri'nde bir kez daha İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Aziz Kocaoğlu, yeni kadrosunu belirledi.

05.05.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimleri'nde bir kez daha İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Aziz Kocaoğlu, yeni kadrosunu belirledi. Buna göre, Kocaoğlu 5 genel sekreter yardımcısını belirlerken, eski vali yardımcısı ve CHP'nin Bayındır Belediye Başkan aday adayı Ardahan Totuk İZBEL Şirketi'nin başına getirildi. Ankara'dan yeni isimler transfer edilirken, yeni danışmanlar kadrosunda akademislenler yeraldı.

İşte Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde birlikte görev yapacağı çalışma arkadaşları:

Erhan Bey - Genel Sekreter Yardımcısı. Bey'e bağlı daire başkanlıkları: Mali Hizmetler Daire Başkanı Aydın Güzhan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Rıza Kayacık, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Barış Karcı, Satın Alma Dairesi Başkanı Mehmet Sayar, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Saadet Saatçioğlu, İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hakan Öztürk, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Levent İşler.

Fügen Selvitopu-Genel Sekreter Yardımcısı. Selvitopu'na bağlı daire başkanlıkları: İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Zeliha Demirel, Harita ve CBS Daire Başkanı Kubilay Yıldırm, Etüt ve Projeler Başkanı Hülya Arkon, Kentsel Dönüşüm Suphi Şahin, İmar Denetim Dairesi Başkanı Perihan Utan, Emlak Yönetimi Daire Başkanı Nejat Güçlü.

Raif Canbek - Genel Sekreter Yardımcısı. Canbek'e bağlı daire başkanlıkları: Fen İşleri Daire Başkanı Buğra Gökçe aynı zamanda Altyapı Hizmetleri Daire Başkanı da olurken, Ulaşım Daire Başkanı Fidan Arslan, Banliyo ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Ünal Dağlı, Makine ve İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Baki Çelikdemir, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Lale Baysel.

Aysel Özkan - Genel Sekreter Yardımcısı. Özkan'a bağlı daire başkanlıkları: Yapım İhaleleri Daire Başkanı Şule Kök, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin, Kültür ve Sanat Daire Başkanı Funda Erkal Öztürk, Sosyal Projeler Daire Başkanı Dr. Aytuğ Balcıoğlu, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hilmiye Çarıkçı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Pınar Meriç, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Çavdar.

Pervin Şenel Genç - Genel Sekreter Yardımcısı. Genç'e bağlı daire başkanlıkları: İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel, Zabıta Dairesi Başkanı Hakan Öztürk, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yıldız Devran, Bilgi işlem Dairesi Başkanı Güler Sağıt, Atık Yönetimi Daire Başkanı Sibel Çoban, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hülya Şahin.

TOTUK İZBEL'İN BAŞINDA

İzmir Vali Yardımcılığı'ndan emekli olup ayrılan ve yerel seçimlerde Bayındır Belediye Başkan Adayı olan, ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle adaylıktan çekilen Ardahan Totuk'un Başkan Kocaoğlu tarafından belediyenin tanıtım ve bilgi işlem hizmetlerini yürüten şirket ÜNİBEL A.Ş.'de görevlendirildi.

Diğer yandan, geçtiğimiz haftalarda ESHOT Genel Müdürlüğü'ne getirilen Raif Canbek, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine de devam edecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Fazıl Ölçer'in yerine ise Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden gelen Buğra Gökçe, Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini de eş zamanlı yürütecek. Geçmiş dönemde Doğal Yaşam Parkı Genel Müdürlüğü yapan ve vekaleten Zabıta Dairesi Başkanlığını yürüten Hakan Öztürk, önümüzdeki süreçte İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı da yapacak. Özel Kalem Müdürü olan Levent İşler de bu görevine ek olarak, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı'na devam edecek. Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne üç transfer de bir arada gerçekleşti. Fen İşleri Dairesi Başkanı olan Gökçe'nin yanı sıra Funda Erkal Öztürk ve Dr. Aytuğ Balcıoğlu da yeni kadroda kendisine yer buldu.

Kocaoğlu'nun danışman kadrosunda da değişiklikler yeraldı. Kıyı Tasarım Projesi'nden sorumlu Prof. İlhan Tekeli ve Mehmet Ural danışmanlık görevlerine yeni dönemde de devam ederken, Ankara Çankaya Eski Belediye Başkanı Bülent Tanık Başkan Kocaoğlu ile birlikte çalışacak. Yine danışmanlık görevine gelen AASSM'nin proje sahibi Mimar Tevfik Tozkoparan kıyı projesi ile ilgili koordinasyon, Devlet Opera ve Balesi Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı kültür sanat projelerine danışmanlık yapacak. İYTE Öğretim Üyesi Koray Beribeyoğlu ise, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İZKA ile ortaklaşa yürütülen "Yarımada projesi" ve katılımcı yönetim anlayışına dair çalışmalara bakacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşte; Kocaoğlu'nun A Takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement