İtalyan Tınısı 2017: Duo Sebastıanutto - Son Dakika
Kültür Sanat

İtalyan Tınısı 2017: Duo Sebastıanutto

İtalyan Tınısı 2017Christian Sebastianutto, keman En yüksek ve övgülü puanla Roma Santa Cecilia Ulusal Akademisinden mezun oldu.

11.05.2017 10:04

İtalyan Tınısı 2017

Christian Sebastianutto, keman

En yüksek ve övgülü puanla Roma Santa Cecilia Ulusal Akademisinden mezun oldu. 2015 senesinde İsviçre'de Haute Ecole de Musique de Lausanne Site di Sion'da Pavel Vernikov 'un öğrencisi olarak master programına kaydoldu. İtalya'da ve yurdışında uzmanlaşma kurslarını takip etti ve uluslarası yarışmalardan ödüllerle döndü. Solist ve oda müziği grubu üyesi olarak Festivallerde ve Müzik derneklerinde konserler Verdi, bunlar arasında ; Fazioli Concert Hall ve l'Auditorium del Parco della Musica (Roma), Vatikan Müzeleri, Teatro Olimpico ( Vicenza), Museo Revoltella ( Trieste). 2015 senesinde XVI Papa Emerito Benedetto için konser verdi ve bu konser Vatikan Radyosu tarafından kaydedildi. Çok sayıda orkestrayla solist olarak konserler verdi, aralarında; Orchestra di Padova e del Veneto, Orchestra Nazionale Ucraina di Donetsk, Orchestra "Ferruccio Busoni" (Trieste) e Interpreti Veneziani. 1773 yapımı Giuseppe Gagliano kemanı kullanmaktadır.

Bruno Sebastianutto, piyano

En yüksek puanla Udine "J. Tomadini" Konservatuarından mezun olur. Bergamo Santa Cecilia Akademisin ve Roma Uluslararası Akademide Konstantin Bogino'nun sınıfında uzmanlaşır. Daniel Rivera'nın düzenlemiş olduğu çok sayıdaki uzmanlaşma kurslarına devam eder. Oda müziği dalında son derece aktif olup, duo, trio, quartetto, quintetto, dört elli piyano çağdaş müzk grup vs vs formasyonlarında yer almıştır. Pavel Vernikov (San Vito al Tagliamento) ve Fondazione Luigi Bon (Colugna (UD)'nun düzenlemiş oldukları uzmanlaşma kurslarının resmi eşlikçi piyanisti olarak yer almıştır. Çin ile olan işbirliği kapsamında Marco Polo projesi adına değişik sanatçılarla sahne almıştır. Kemancı kardeşi Christian ile Udine Sala del parlamento in Castello'da iki konser vermiştir.

Program:

C. Franck, Sonata per violino e pf in la maggiore

Allegretto ben moderato

Allegro - Quasi lento - Allegro

Recitativo fantasia

Allegro poco mosso

N. Paganini, Cantabile per violino e pianoforte

C. Debussy, Sonata per violino e pf in sol minore

Allegro vivo

Intermède: Fantasque et léger

Finale: Très animé

C. Saint-Saëns, Introduction et Rondò Capriccioso Op. 28

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : İtalyan Kültür Mrk.

Başlangıç Saati : 11.05.2017 19: 00: 00

Bitiş Saati : 11.05.2017 20: 30: 00

Kategori : İtalyan Tınısı 2017: Duo SEBASTIANUTTO

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat İtalyan Tınısı 2017: Duo Sebastıanutto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement