İvana Sert'ten Mutluluk Paylaşımı! - Son Dakika
Güncel

İvana Sert'ten Mutluluk Paylaşımı!

İvana Sert\'ten Mutluluk Paylaşımı!

Hem jüri hem de oyuncu olan İvana Sert, sosyal medya hesabında kocaman bir arazi aracı ile olan fotoğrafının altına mutluluk ile ilgili bir not yazdı. Notun altına ise Sevgilisi Tarhan Telli yorum yazarak cevapsız bırakmadı.

01.02.2019 11:19  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda programlarının vazgeçilmeyen ismi İvana Sert, geçtiğimiz günler ünlü motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmişti. Aşk dolu paylaşımla itiraf ettikleri fotoğrafın üstünden 2 ay geçmeden sosyal medya hesabından kıskandıracak yeni bir paylaşım daha geldi.

İvana Sert'ten Mutluluk Paylaşımı!

"NASIL MUTLU OLMAK İSTİYORSANIZ ÖYLE YAŞAYIN"

Oyunculuk dünyasında da yerini alan güzel isim İvana Sert, Instagram hesabında arazi aracı ile olan fotoğrafının altına "Mutluluğu hiçbir yerde bulamazsınız çünkü o içinizde bulunur. Mutluluk sizin doğal halinizdir. Nasıl mutlu olmak istiyorsanız öyle yaşayın" notunu düştü. Ardından yorum kısmına sevgilisi Tarhan Telli de aşklarını teyit etmek adına "HappyTT&IVN" yazdı. Sosyal medyada mutluluklarını karşılıkla paylaşan çift için yakın zamanda dünyaevine girecekleri iddiaları konuşuluyor.

İvana Sert'ten Mutluluk Paylaşımı!

Son Dakika Güncel İvana Sert'ten Mutluluk Paylaşımı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement