IWC'nin Pilot's Watch Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

IWC'nin Pilot's Watch Koleksiyonu

IWC\'nin Pilot\'s Watch Koleksiyonu

IWC'nin Pilot's Watch Koleksiyonu dünyaca ünlü yıldızlar eşliğinde uçuşa geçti.

03.02.2012 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IWC Schaffhausen, Salon International de la Haute Horlogerie'de (Uluslararası Lüks Saatçilik Fuarı) TOP GUN temalı standı, yıldızlar geçidini andıran gala gecesi ve yenilenen Pilot's Watch Koleksiyonu ile fuara damgasını vurdu.

Cate Blanchett, Jean Reno, Rosamund Pike, Ewan McGregor, Ronan Keating gibi yıldızların; Boris Becker, Luís Figo ve Zinédine Zidane gibi spor efsanelerinin yanı sıra top model Adriana Lima'nın da yer aldığı etkinliklerde ünlüler yeni koleksiyonu yakından incelediler, uçus simülatöründe kalkış ve iniş denemeleri yaptılar, galada sabahın erken saatlerine kadar dansettiler.

IWC Schaffhausen, tam 76 yıllık bir geçmişe dayanan, 1930'ların ortalarından beri profesyonel pilotlar için üretilen, İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri tarafından 30 yıldan uzun bir süre kullanılan ikonik Pilot saatlerini, 21'inci yüzyılın teknolojik imkânlarını da kullanarak yeniden yorumladı ve SIHH'ta (Uluslararası Lüks Saatçilik Fuarı) sektörün, saat konosörlerinin ve dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerin beğenisine sundu. IWC CEO'su Georges Kern "Bu fuarda hedefimiz konuklarımıza Pilot's Watch serisinin öyküsü üzerinde şekillenen duygusal bir deneyim yaşatmaktı. Bu öykü, 1936'da Special Pilot's Watch modeli ile başlamıştı. Pilot saatleri o zamandan beri IWC Schaffhausen'ın DNA'sının bir parçası" diye açıkladı.

Benzersiz bir atmosfer

Fuarın kuşkusuz en çok beğenilen ve hakkında konuşulan standını kuran IWC Schaffhausen'ın sergi alanına gelen ziyaretçiler standın göz alıcılığı karşısında adeta büyülendi. Yeni Pilot's Watch koleksiyonunun lansmanı için tasarlanan standa adım atanlar kendilerini 900 m2 alan üzerine kurulmuş, üzerinde modern bir jet, kumanda merkezi bölümü, uçuş güvertesi, istim katapultu, hangarı, uçuş kontrolü ve pilot soyunma odası dahil hayli detaylı ve orijinaline çok yakın bir uçak gemisinde buldular. İçinde gerçek bir uçuş simülatörünün olduğu jet uçağının kokpitine binen ziyaretçiler, TOP Gun pilotları gibi fotoğraf çektirdiler ve başarıyla tamamladıkları uçuşlar için sertifika aldılar.

Yine TOP GUN konseptinin hâkim olduğu gala gecesinde de dünyanın dört bir yanından gelen yaklaşık 1000 davetli replika uçak gemisi IWC 12'nin güvertesinde bir araya geldi. Check-in beyaz üniformalı yer ekibi tarafından gerçekleştirildi. Gerçek uçuş güvertesi teçhizatıyla donanmış personel tüm geceyi koordine etti. Akşam yemeğinin ilk servisi tıpkı bir uçağın güvertesinin yemekhanesinde olduğu gibi çok katlı servis arabalarıyla yapıldı.

Gecede dünyanın en yaratıcı davul gruplarından biri olarak tanınan Swiss Top Secret Drum Corps özel olarak tasarlanan üniformalarıyla nefes kesici bir performans sergiledi ve olağanüstü koreografileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Muhteşem gecenin sonunda İngiliz pop şarkıcısı Bryan Ferry'nin sahneye çıkması ile sahne kenarına doluşan konuklar konser boyunca danslarıyla Ferry'ye eşlik ettiler. Gece yarısına doğru sahneyi devralan Saint-Tropez'nin dünyaca ünlü DJ'i, DJ Jack E, çaldığı popüler müzik ve sempatik dans hareketleriyle sahneye fırlayan konukları sabahın erken saatlerine kadar coşturdu.

Yıldızlar uçuşa geçti

Gündüz IWC'nin fuardaki standını ziyarete gelen marka dostları IWC'nin yeni Pilot koleksiyonunu yakından incelediler, en beğendikleri modelleri takıp dünyanın dört bir yanından gelen gazetecilere poz verdiler. Hızını alamayan bazı ünlüler, model jetin kokpitine binip uçuş simülatüründe yarıştılar.

Akşamki davete de katılan IWC'nin marka dostları ve seçkin konukları kırmızı halıdan geçerken yaklaşık 100 civarında uluslararası gazeteciye poz verdiler ve birbirleriyle şakalaştılar. Cate Blanchett, Jean Reno, Ewan McGregor ve film yönetmeni Marc Forster gibi Hollywood ünlülerinin yanı sıra Boris Becker, Luís Figo ve Zinédine Zidane, Arséne Wenger gibi spor efsaneleri, şarkıcı Ronan Keating, Hamilton sanat galerisi sahibi Tim Jeffries ve top model Adriana Lima da "TOP GUN" gala gecesine renk katan diğer isimlerdi. Bryan Ferry'nin sahne almasıyla diğer davetlilerin arasına karışarak Ferry'ye şarkılarında eşlik eden ve danseden ünlüler, DJ Jack E ile birlikte sahneye fırlayıp gecenin geç saatlerine kadar dansettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel IWC'nin Pilot's Watch Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement