İZMİR'DE BİR OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ - Son Dakika
Güncel

İZMİR'DE BİR OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ

İZMİR'de, 49 yaşındaki Ramazan Karademir, bir otomobilin çarpıp, kaçması sonucu hayatını kaybetti.

21.01.2023 10:08  Güncelleme: 10:18

İZMİR'de, 49 yaşındaki Ramazan Karademir, bir otomobilin çarpıp, kaçması sonucu hayatını kaybetti. Polis, kazanın ardından kaçan otomobilin plakasının tespit edilip, sürücüsünün yakalanması için çalışma başladı.

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında, Alsancak Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Yaya geçişinin bulunmadığı caddede Ramazan Karademir'e, bir otomobil çarptı. Otomobil, Karademir'i altına alıp, yaklaşık 5 metre sürükledi. Karademir'e çarpan otomobil hızla olay yerinden ayrılırken, ihbar üzerine kaza yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ramazan Karademir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polisin kaza yerinde yaptığı incelemede, Karademir'e çarpan otomobilin radyatörünün patladığı ve su akıttığı belirlendi.

Karademir'in cansız bedeni polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, Karademir'e çarpıp ölümüne neden olan otomobilin plakasının tespit edilip, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

İZMİR\'DE BİR OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İZMİR'DE BİR OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement