İzmir'de orman yangını..."Ateş kartalı" müdahale etti, yangın büyümeden kontrol altına alındı - Son Dakika
3. Sayfa

İzmir'de orman yangını..."Ateş kartalı" müdahale etti, yangın büyümeden kontrol altına alındı

İzmir'de orman yangını..."Ateş kartalı" müdahale etti, yangın büyümeden kontrol altına alındı İzmir'in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ile yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

01.07.2020 18:12  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de orman yangını..."Ateş kartalı" müdahale etti, yangın büyümeden kontrol altına alındı

İZMİR - İzmir'in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ile yaklaşık 2 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 hektarlık alanın kül olduğu yangında yeni kiralanan "Ateş kartalı" lakaplı jet motorlu amfibik yangın söndürme uçağı da aktif rol oynadı.

İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına 3 helikopter, 10 arazöz ve bu yıl ilk kez kiralanan jet motorlu amfibik yangın söndürme uçağıyla müdahalede edildi.

Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. "Ateş kartalı" lakaplı jet motorlu amfibik yangın söndürme uçağının da aktif rol oynadığı yangında yaklaşık 2 hektarlık alanın küle döndüğü ifade edildi.

Kısa sürede müdahale edilmesiyle daha fazla büyümeden kontrol altına alınan yangında ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

İzmir\'de orman yangını..."Ateş kartalı" müdahale etti, yangın büyümeden kontrol altına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İzmir'de orman yangını...'Ateş kartalı' müdahale etti, yangın büyümeden kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement