İzmir'den Tekne ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'den Tekne ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı

FETÖ’ye üye olmak suçundan haklarında mahkumiyet kararı olan eski doçent doktor Ş.A. ile eski öğretmen M.G., İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında tekne ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı.

30.06.2022 17:41  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'ye üye olmak suçundan haklarında mahkumiyet kararı olan eski doçent doktor Ş.A. ile eski öğretmen M.G., İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında tekne ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, MİT ve Sahil Güvenlik ekipleri, FETÖ üyelerinin deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı istihbaratı üzerine dün Menderes ilçesinin Gümüldür açıklarında operasyon düzenledi.

FETÖ terör örgütüne üye olmak suçundan haklarında mahkumiyet kararı olan eski doçent doktor Ş.A., eski öğretmen M.G. ile organizatörler H.K. ve B.K., bir tekne ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İzmir\'den Tekne ile Yunanistan\'ın Sisam Adası\'na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İzmir'den Tekne ile Yunanistan'ın Sisam Adası'na Kaçmaya Çalışan Fetö Hükümlüsü Eski Doktor ve Öğretmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement