İzmir Gençler Rengarenk Festivalde Buluştu - Son Dakika
Güncel

İzmir Gençler Rengarenk Festivalde Buluştu

Gençler rengarenk festivalde buluştuİZMİR'de Buca Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Renklerin Festivali'nde binlerce genç boya savaşa yaparak doyasıya eğlendi.

15.10.2017 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençler rengarenk festivalde buluştu

İZMİR'de Buca Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Renklerin Festivali'nde binlerce genç boya savaşa yaparak doyasıya eğlendi.

Buca Belediyesi'nin bu yıl ikincisi düzenlediği renklerin festivalinde binlerce genç Buca Gölet'te buluştu. Radyo Romantik Türk işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Festivali'ne Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'na da katılarak gençlerin coşkusuna ortak oldu. Radyo Romantik Türk'ün DJ performansı ile başlayan festivalde, gençler yeteneklerini performans sahnesinde gösterdi. Festivalde rodeo, bungee jumping, paint ball gibi değişik etkinliklerde eğlenceli saatler yaşayan gençlerin coşkusu sıra boya savaşına geldiğinde doruğa ulaştı. Konser alanında aynı anda havaya atılan boyalarla alan bir anda rengarenk oldu. Boya savaşı başlamadan önce açılış konuşmasını yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yeni bir gençlik merkezi açılacağının müjdesini vererek, "Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi karşısında Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin bir benzerini açacağız. İşte bu renkler asla bizi ayıran değil, bizleri birleştiren renkler. Burada rengarekte çok güzelsiniz. Bu güzel tablonun parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Yüzünüz hep gülsün, hep omuz omuza olun" dedi. Festival Positive Live Project konseriyle sona erdi.

İzmir Gençler Rengarenk Festivalde Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Gençler Rengarenk Festivalde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement