İzmit Sanat Okulu Mezunları Buluştu - Son Dakika
Yerel

İzmit Sanat Okulu Mezunları Buluştu

İzmit Sanat Okulu Mezunları Buluştu

İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği'nin (İZSANDER) 11.geleneksel pilav günü buluşması önceki gün okulun bahçesinde gerçekleşti.

04.06.2012 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği'nin (İZSANDER) 11. geleneksel pilav günü buluşması önceki gün okulun bahçesinde gerçekleşti.

Dernek başkanı Halil Atay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe eski mezunlardan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yine eski mezunlardan İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ve çok sayıda mezun katıldı. Milletvekili Aygün, "Burada siyaset değil güzel anılar konuşulur. Bu yüzden kelimelerimi özenle seçeceğim. Eseri ortaya koyan insan potansiyelleri bu okullardan çıkıyor" dedi.

Sanat okullarının bir zamanlar mağdur edildiğini belirten Aygün, "Bu okullardan tornavidayı tanımayan öğrenciler vardı. Ama artık Türkiye'nin en zeki öğrencilerinin geldiği okullar oldu. Eğitim olmayan hiçbir yerde kalkınma olmaz. Çağın gerçeklerine uymalıyız" diye konuştu. Dernek Başkanı Atay ise sanat okulunun büyük bir camia olduğunu söyleyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Örnek Mezun Projesi kapsamında Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ile İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Koro Şefi Hayati Çiftçi'ye belgeleri verildi. İzmit Belediyesi Halk Oyunları Dans Topluluğu'nun sergilediği performansla pilav günü buluşması adeta şenliğe dönüştü. Özcan Pişmaniye çalışanları da etkinlik boyunca yaptıkları pişmaniyeleri katılımcılara ikram etti. Etkinlik pilav ikramıyla sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Sanat Okulu Mezunları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement