İznik'te Sizmari Doğa Evleri'nin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

İznik'te Sizmari Doğa Evleri'nin Açılışı Yapıldı

İznik\'te Sizmari Doğa Evleri\'nin Açılışı Yapıldı

İznik ilçesinde, Sizmari Doğa Evleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

14.05.2018 19:15

İznik ilçesinde, Sizmari Doğa Evleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

İlçeye bağlı Candarlı Mahallesi'ndeki açılışta konuşan tesis sahibi Ahmet Turan, tesisin proje aşamasından açılışına kadar emeği geçen, destek veren, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da İznik'te kırsal turizmin her geçen gün ivme kazandığını söyledi.

BEBKA ve TKDK destekleriyle yatırımcıların desteklendiğini ifade eden Sargın, "Belediye olarak bizler de bir tesis ilçemize kazandırmıştık. Bugün de Allah'a şükürler olun Candarlı Mahallemiz de böylesine güzel bir tesis kazandı. Dünya üzerinde ekonomik krizler kol gezerken Türkiye'de tesisler bir bir yükselerek açılıyor. Tesis Candarlı'ya ekonomik açıdan iyi bir gelir sağlayacak." dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri tesisi gezdi. Etkinlikte İznik Batum Kafkas Derneği folklör ekibi de gösteri sergiledi.

TKDK'nın proje desteğiyle hayata geçen Sizmari Doğa Evlerinin 1 milyon 150 bin liralık yatırımının yarısı AB fonlarından gelen kaynakla hibe olarak verildi. Sizmari Doğa Evlerinin içinde 15 ahşap ev ve bir restoranın yanı sıra doğal yürüyüş parkurları ve ATV araçlarıyla doğa turları yer alıyor.

Açılışa, AK Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun, Emine Yavuz Gözgeç ve İsmail Aydın, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, DSİ 1. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, TKDK Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İznik'te Sizmari Doğa Evleri'nin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement