Jandarma'dan Taşköprüspor'a Tatlı Jesti - Son Dakika
Yerel

Jandarma'dan Taşköprüspor'a Tatlı Jesti

Taşköprü Jandarma Karakol Komutanı personeli hafta sonu sezonu açacak Taşköprüspor'u antreman öncesi ziyaret ederek tatlı jesti yaptı.

19.10.2012 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşköprü Jandarma Karakol Komutanı personeli hafta sonu sezonu açacak Taşköprüspor'u antreman öncesi ziyaret ederek tatlı jesti yaptı.

Taşköprü Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Kemal Tuzcu ve personelinin ziyaret ettiği anteremana Taşköprüspor Kulübü Başkanı Yaşar Göktaş da katıldı.

Sporcuları yeni sezon öncesi motive etmek ve jandarmanın sıcak elini Taşköprüsporlu sporculara uzatmak amacıyla kendilerini ziyaret edip tatlı jesti yapan Taşköprü Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Kemal Tuzcu ve personeline Kulüp Başkanı Yaşar Göktaş teşekkür etti.

Kastamonu 1. Amatör Küme'de mücadele eden ve cumartesi günü saat 14.30'da İnebolu Gençlikspor ile sezonun ilk maçını oynayacak Taşköprüsporlu futbolcular, jandarmanın tatlı jestine karşılık sezonun ilk maçını kazanarak kendilerine hediye etmek istediklerini ve sezon sonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma'dan Taşköprüspor'a Tatlı Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement