Jay-Jay Johanson'dan Başkent'e Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Jay-Jay Johanson'dan Başkent'e Müzik Ziyafeti

Jay-Jay Johanson, 27 Eylül Çarşamba Birlikte Güzel sloganıyla Ankara IF Performance Hall Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşacak.

26.09.2017 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın her yerinden geniş dinleyici kitlesine sahip olan İsveçli sanatçı Jay-Jay Johanson, 27 Eylül Çarşamba günü Ankara'da IF Performance Hall Sahnesi'nde sevenlerine müzik ziyafeti verecek. Birlikte Güzel sloganıyla gerçekleştirilecek olan konser saat 22:00'da başlayacak. Johanson'un performansının ardından saat 00:30'da Turan Oğuzhan'ın sunumuyla Canlı Karaoke Band sahneye çıkacak ve dinleyicilere gerçek bir orkestrayla karaoke yapabilme imkanı sunacak.

1996 yılından beri müzik dünyasının içinde olan, verdiği konserlerle Türkiye'de de geniş kitlelere ulaşan Johanson, "Far Away", "Believe In Us", "So Tell the Girls That I'm Back In Town", "Mr. Fredrikson", "Time Will Show Me" gibi dillere pelesenk olmuş, birbirinden başarılı şarkılarla adından söz ettiriyor. Dinleyici kitlesi gittikçe büyüyen, müziğinin sınırları İsveç'i aşarak tüm Avrupa ve hatta Amerika"ya yayılan sanatçı, sesindeki melankolik, gizemli hava ve sıradışı görüntüsü sayesinde dinleyicilerini hipnotize eden bir güce sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jay-Jay Johanson'dan Başkent'e Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement