Jürgen Schulz'tan Vize Açıklaması: "Bu Bizim İçin Öncelikli Bir Meseledir. Başvuru Sahiplerinin Bekleme Sürelerini Daha da Kısaltmak İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Jürgen Schulz'tan Vize Açıklaması: "Bu Bizim İçin Öncelikli Bir Meseledir. Başvuru Sahiplerinin Bekleme Sürelerini Daha da Kısaltmak İstiyoruz"

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, eşi Sheila Stanton ile Büyükelçiliğin vize bölümünü ziyaret ederek pasaportlara vize etiketi yapıştırdı. Schulz, “Almanya’nın Türkiye’deki dış temsilciliklerindeki vize bölümleri çok yüksek sayıdaki vize başvurusunu en kısa sürede işleme alabilmek için çok yoğun hatta bazen hafta sonlarında bile çalışıyorlar. Bu bizim için öncelikli bir meseledir. Başvuru sahiplerinin bekleme sürelerini daha da kısaltmak istiyoruz” dedi.

26.01.2023 11:41  Güncelleme: 11:46

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, eşi Sheila Stanton ile Büyükelçiliğin vize bölümünü ziyaret ederek pasaportlara vize etiketi yapıştırdı. Schulz, "Almanya'nın Türkiye'deki dış temsilciliklerindeki vize bölümleri çok yüksek sayıdaki vize başvurusunu en kısa sürede işleme alabilmek için çok yoğun hatta bazen hafta sonlarında bile çalışıyorlar. Bu bizim için öncelikli bir meseledir. Başvuru sahiplerinin bekleme sürelerini daha da kısaltmak istiyoruz" dedi.

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, eşi Sheila Stanton ile Büyükelçiliğin vize bölümünü ziyaret etti. Almanya Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Schulz burada pasaportlara vize etiketi yapıştırdı. Schulz, şu açıklamayı yaptı:

"Almanya'nın Türkiye'deki dış temsilciliklerindeki vize bölümleri çok yüksek sayıdaki vize başvurusunu en kısa sürede işleme alabilmek için çok yoğun hatta bazen hafta sonlarında bile çalışıyorlar.

Bu bizim için öncelikli bir meseledir. Başvuru sahiplerinin bekleme sürelerini daha da kısaltmak istiyoruz. Tüm çalışanlarımıza bu üstün gayretlerinden ötürü teşekkür ederim."

Jürgen Schulz\'tan Vize Açıklaması: "Bu Bizim İçin Öncelikli Bir Meseledir. Başvuru Sahiplerinin Bekleme Sürelerini Daha da Kısaltmak İstiyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Jürgen Schulz'tan Vize Açıklaması: 'Bu Bizim İçin Öncelikli Bir Meseledir. Başvuru Sahiplerinin Bekleme Sürelerini Daha da Kısaltmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement