Kadıköy Kitap Okuyor - Son Dakika
Güncel

Kadıköy Kitap Okuyor

Kadıköy Kitap Okuyor

Kadıköy Çarşamba günü değişik bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kitabını alıp belediye bahçesine gelen çocuklar çimenlere uzanıp kitap okudu.

29.03.2017 16:48  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Belediyesi 53. Kütüphane Haftasında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Her yaştan Kadıköylünün katılımına açık olan etkinlikler 29 Mart - 01 Nisan 2017 tarihleri arasında Kadıköy Belediye Bahçesinde, Kadıköy Belediyesine ait kültür merkezleri, Kadıköy Belediyesi Çocuk Etüt merkezleri ve kütüphanelerde gerçekleşecek.

Belediye Bahçesinde kitap şenliği

Kütüphaneler Haftasında çeşitli etkinlikler düzenleyen Kadıköy Belediyesi çocukları okurları belediye bahçesinde buluşturdu. Kadıköy Belediye Başkanlığı bahçesine gelen çocuklar bahçede kitap okudu. Ağaçların altında kitap okuyan çocuklar aynı zamanda kitap takası yaptı.

53. Kütüphaneler Haftası, 29 Mart-1 Nisan arası Kadıköy'ün pek çok merkezinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Etkinliklerin yapılacağı yerler arasında Kadıköy Belediyesi, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi, Kemal Tahir Halk Kütüphanesi, Tarih, Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi (TESAK) bulunuyor. Kütüphaneler haftası etkinlikleri çerçevesinde bir diğer takas pazarı 1 Nisan Cumartesi Saat 13.00'da Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi (TESAK) bahçesinde kurulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadıköy Kitap Okuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement