Kadın U19 Milli Takım Yarın Belarus ile Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Kadın U19 Milli Takım Yarın Belarus ile Karşılaşacak

Kadın U19 Milli Takım Yarın Belarus ile Karşılaşacak

Kadın U19 Milli Takım, Antalya'da oynanan 2013 UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri I.Tur 5.Grup'taki üçüncü ve son maçında yarın Belarus ile karşılaşacak.

24.10.2012 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın U19 Milli Takım, Antalya'da oynanan 2013 UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri I. Tur 5. Grup'taki üçüncü ve son maçında yarın Belarus ile karşılaşacak.

World of Wonders Football Center'da oynanacak ve saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Florence Guillemin yönetecek. Guillemin'in yardımcılıklarını Elodie Coppola ve Borg Pilhamre yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sarah Persson.

Millilerimiz gruptaki ilk iki maçında Norveç ve İskoçya'ya 2-0'lık skorlarla yenilmiş, Belarus ise ilk maçında İskoçya'ya 8-0, ikinci maçında ise Norveç'e 2-1 yenilmişti.

Milli Takım mücadele ettiği 5. Grup'ta oynanacak günün diğer maçında, İskoçya ile Norveç karşı karşıya gelecek. World of Wonder Football Centre saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Karolina Radzik-Johan yönetecek. Johan'ın

yardımcılıklarını Katarzyna Wojs ve Seçim Demirel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hilal Tuba Tosun Ayer.

Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu yönetimindeki Kadın U19 Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Büşra Ahlatcı, Selma Yorulmaz, Fatma Ataş, Emine Ecem Esen, Gülbin Hız, Fatma Barut, Medine Erkan, Bilgesu Aydın, Büşra Yiğit, Serenay Öziri, Buse Güngör, Başak İçinözbebek, Sevgi Çınar, Ümran Özev, Yaşam Göksu, Rojda Doğan, Fatoş Yıldırım, Seda İçpınar, Yasemin Emek, Güllü Eda Kahveci, Merve Kınıklıoğlu" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadın U19 Milli Takım Yarın Belarus ile Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement