Kadınların Yeni Kurtarıcısı: BB Krem - Son Dakika
Güncel

Kadınların Yeni Kurtarıcısı: BB Krem

Kadınların Yeni Kurtarıcısı: BB Krem

Artık hem cildi nemlendirip besleyecek hem de cilt lekelerini kusursuzca gizleyecek bir krem var.

20.03.2013 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BB krem kullanarak; sivilce, akne izleri, siyah noktalar, güneş ışınlarından kaynaklı cilt lekeleri ya da renk farklılıkları gibi güzelliğinize gölge düşüren tüm cilt sorunlarına, kolayca veda edebilirsiniz.

Son dönem kozmetik ürünlerinin olağanüstü trendi 'Blemish Balm' yani BB Kremler her yaştan kadının en yeni favori makyaj malzemesi haline geldi. Cilt bakımında ortaya koyduğu sonuçlardan sonra BB kremler, kısa sürede tüm dünyada en çok tercih edilen makyaj ürünlerinden oldu.

BB krem fondötenin çok ötesinde

Koyu ve açık olmak üzere iki farklı renk tonu seçeneği sunan BB Krem; ilk bakışta fondöten gibi görünse de aslında bir krem. Cildi; güneşin SPF 30, UVA/UVB ışınlarına ve diğer çevresel etkenlere karşı koruma sağlayarak ilk yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor. Sivilceleri iyileştirici özelliği bulunan, cildi nemlendiren ve besleyen BB Kremi; cilt için muhteşem bir bakım kremi olarak da nitelendirilebilir.

BB Krem; alışılagelmiş fondötenler gibi cilt yüzeyinde kalın bir katman oluşturmuyor, yüzünüzde ağırlık hissine sebep olmuyor. Çünkü, içeriğindeki nemlendirici özler sayesinde ve akışkan formuyla cilde kolayca uygulanabiliyor ve pürüzsüzce cilt yüzeyine yayılıyor. Fondöten kullanmaktan kaçanlara Evoria.com uzmanları, piyasaya farlı renk tonlarıyla sürülen Maybelline Dream Fresh BB kremleri ve Garnier BB kremleri öneriyor.

Pürüzsüz bir cilt elde etmek artık çok kolay

BB Kremler ile ciltte anında pürüzsüz bir görünüm elde edilirken, içsel ve çevresel zararlı etkenlere karşı korunma sağlanıyor. BB krem kullanarak; sivilce, akne izleri, siyah noktalar, güneş ışınlarından kaynaklı cilt lekeleri ya da renk farklılıkları gibi güzelliğinize gölge düşüren tüm cilt sorunlarına, tek bir sünger ya da el hareketiyle veda edebilirsiniz. Pürüzsüz cilde sahip olmak isteyenlere Evoria.com Clinique Age Defense BB krem ve ve Nivea BB kremleri öneriyor.

BB krem, ciltteki pürüz ve ince çizgileri gizlenmesine yardımcı oluyor, güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyor, sivilceleri kapatıyor ve iyileştiriyor. Doğal renklendirici özelliğinin yanı sıra cildi besliyor ve nemlendiriyor.

Gün boyu süren güzellik

BB kremleri, içinde bulunan özelliklerden dolayı gün içerisinde tazelenmesine gerek olmuyor. Sabah kullanacağınız BB kremle, cilt bakım ve makyajı yapıp gün boyunca güzel görünebilirsiniz. Günlük makyajda nemlendirici ve renklendirici olarak yalnızca BB Kremi kullanıyorsanız; gece cildinizi temizlemeden de uyuyabilirsiniz çünkü BB Krem içeriğinde cildi besleyen ve nemlendiren özler var. Bu yönüyle BB krem, tam da akşam makyajını silmeye üşenenlere hitap ediyor.

Daha pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ihtiyacınız olan BB kremlere bir tıkla www.evoria.com'da cazip fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınların Yeni Kurtarıcısı: BB Krem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement