Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ten 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırıya İlişkin Açıklama - Son Dakika
3.Sayfa

Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ten 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırıya İlişkin Açıklama

Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ten 1 polisin şehit olduğu saldırıya ilişkin açıklamaANKARA - Kahramankazan'daki silahlı çatışma ile ilgili ilk açıklama Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ten geldi.

12.10.2017 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ten 1 polisin şehit olduğu saldırıya ilişkin açıklama

ANKARA - Kahramankazan'daki silahlı çatışma ile ilgili ilk açıklama Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ten geldi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde çıkan çatışmayla ilgili ilk açıklama yapan Ertürk, "Bir aile Diyarbakır'ın Çınar ilçesinden diğer ailede Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı buraya mevsimlik işçi olarak gelmişler. İki aile arasında çıkan kız kaçırma olayıyla başlayan ve dün bir ölümle sonuçlanan bugünde devamında maalesef bir polisimizin hastanede şehit edilmesi ve bir vatandaşımızın da vefat etmesiyle devam eden süreç yaşandı. Kahraman Kazan'da oturmuyorlar. Kazan'la hiç bir alakaları yok. Ama ne yazık ki olay Kahraman Kazan'da gerçekleşiyor. Bizi en çok üzen derinden etkileyen olay şehit polisimizin şüpheli şahsa tuzak kurmak, öldürmek isteyenlere karşı, onları korumak amacıyla kurşunların hedefi oluyor. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk\'ten 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırıya İlişkin Açıklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk'ten 1 Polisin Şehit Olduğu Saldırıya İlişkin Açıklama - Son Dakika


Advertisement