Kalay ve Tunç'tan Tekstil Fabrikalarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kalay ve Tunç'tan Tekstil Fabrikalarına Ziyaret

Kalay ve Tunç\'tan Tekstil Fabrikalarına Ziyaret

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Kalay ve AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın OSB'de bulunan fabrika ve atölyeleri ziyaret etti.

14.03.2014 10:24  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan tekstil fabrika ve atölyeleri ziyaret etti.

OSB ziyaretinde Başkan adayı Kalay'a AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Muzaffer Yelkenci, İl Genel Meclisi Aday Adayı Yusuf Aldatmaz, Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.

Başkan adayı Kalay ve Milletvekili Tunç ilk olarak Enes Tekstil Fabrikasını gezerek, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Kalay ve beraberindekiler daha sonra fabrika yetkilisi bir süre sohbet etti. Kalay Bartın'dan yurt dışına ihracat yapan büyük bir firmanın olmasının çok güzel olduğunu söyledi. Daha sonra Kalay ve beraberindekiler Pinaldi Tekstil Firmasını ziyaret ederek, üretim yapan işçilere kolaylıklar diledi.

Ziyaret ettiği fabrika ve atölyelerde OSB'de yaşanan sıkıntıları dinleyen AK Parti Bartın Belediye Başkanı adayı Dr. Seyfettin Kalay, seçildikleri takdirde yaşanan sıkıntıları çözeceklerini ifade etti. Son olarak Kalay ve Tunç, MŞ Tekstil Firmasını ziyaret ederek, üretim yapan işçilerle sohbet edip, kolaylıklar diledi. Kalay burada yaptığı konuşmada, "Yerel seçimlerde Bartın'a yapılacak yatırımlar doğrultusunda sizlerden biz destek istiyoruz. Bu açıdan da Bartın'da bu hizmetlerin yapılmasına 30 Mart yerel seçimleri bir kapı açar diye düşünüyorum. Sizlerin desteklerini bekliyoruz. Eğer bizim projelerimizi inceler ve ona göre desteğinizi verirseniz de memnun oluruz. Bartın'a yeni bir kapı açmış oluruz. Bartın'ı yeni bir yola sokmuş oluruz. Bizi burada misafir ettiğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay ve Tunç'tan Tekstil Fabrikalarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement