Kaleciden, Küfre Gözyaşlı İsyan - Son Dakika
Güncel

Kaleciden, Küfre Gözyaşlı İsyan

Kaleciden, Küfre Gözyaşlı İsyan

Aydın 1'inci Amatör Küme (A) Grubu'nda mücadele eden Tuğlaspor ve Işıklı Demirspor takımları arasında hafta sonunda oynanan maçta, ilginç bir olay yaşandı.

09.01.2012 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 1'inci Amatör Küme (A) Grubu'nda mücadele eden Tuğlaspor ve Işıklı Demirspor takımları arasında hafta sonunda oynanan maçta, ilginç bir olay yaşandı. Işıklı Demirspor kalecisi Bayram Ali, kendisine küfrettiğini iddia ettiği rakip oyuncuyu hakeme şikayet etti, sonra da öfkesinden gözyaşı döktü.

Adnan Menderes Stadı 1 Numaralı Saha'da yapılan karşılaşmanın sonlarına doğru Tuğlaspor'un forvet oyuncusu Ekin, kaleci vuruşuyla oyunu başlatmak isteyen Bayram Ali'yi engellemeye çalıştı. Bu sırada kaleci Bayram Ali, kendisine küfrettiğini öne sürdüğü Ekin'i orta hakem Erbay Aldemir'e şikayet etti. Sesini de yükselten Bayram Ali, Ekin'e, "Sen kim oluyorsun da bana küfrediyorsun" diye bağırmaya başladı. Rakibinin hemen her pozisyonda kendisine küfrettiğini belirten kaleci Bayram Ali'yi arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Sinirlerine daha fazla hakim olayamayan genç file bekçisi, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bayram Ali'yi sarı kartla cezalandıran Hakem Erbay Aldemir, "Ben saha içinde kimin ne söylediğini duymayabilirim. Sakin olman ve olay çıkartmaman gerekir" dedi.

LİDER TUĞLASPOR 2-1 YENİLDİ

Işıklı Demirspor 36. dakikada Halit'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Tuğlaspor beraberliği sağlamak için rakip kaleye yüklendi. Ancak, 72. dakikada Ozan Işılı Demirspor'u 2 farklı galibiyete taşıdı. Geri kalan dakikalarda grubunda lider olan Tuğlaspor ataklarını sıklaştırırken 80. Dakikada Semih ile farkı bire indirdi. Maçta başka gol olmadı ve 2-1 Işıklı Demirspor'un galibiyetiyle sona erdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaleciden, Küfre Gözyaşlı İsyan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement