Kaman Kaymakamlığı Iso 9001hizmet Kalite Belgesi Aldı - Son Dakika
Yerel

Kaman Kaymakamlığı Iso 9001hizmet Kalite Belgesi Aldı

Kaman Kaymakamlığı, Türk Standartları Enstitüsü'nden (TSE) ISO 9001 Hizmet Kalite Belgesi aldı.

05.07.2013 11:28

Kaman Kaymakamlığı, Türk Standartları Enstitüsü'nden (TSE) ISO-9001 Hizmet Kalite Belgesi aldı.

Kaymakam Mustafa Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, TSE'ye yaptıkları müracaatın ardından yetkilendirilmiş firma tarafından 2 ay süre ile kaymakamlıktan 30 personele kalite eğitimi verildiğini belirtti.

Eğitimin sonunda yapılan inceleme ile TSE ISO-9001 Hizmet Kalite Belgesi almaya hak kazandıklarını vurgulayan Çiftçi, şu bilgileri verdi:

"Yaklaşık 8 ay önce yeni yapılan hizmet binasına taşındık. Böyle güzel bir binada kaymakamlık olarak sunduğumuz hizmetlerin de bir standarda kavuşması ve vatandaş memnuniyetinin en üst düzeye çıkarmak amacıyla İSO-9001 Hizmet Kalite Belgesi için başvurduk. Yaklaşık 2 ay süren eğitim çalışmalarının ardından hizmet kalite belgesi almaya hak kazandık. Bu çalışmanın kaymakamlık binasında hizmet veren diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ediyorum. İnşallah aldığımız hizmet kalite belgesinin sorumluluğunu her an düşünerek, ekip ruhuyla vatandaş memnuniyetini esas alarak daha iyi hizmet üretmeye ve standartları yükseltmeye gayret edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun."

. -

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaman Kaymakamlığı Iso 9001hizmet Kalite Belgesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement