Kamu Hizmetlerinde Bin Yükümlü Çalışacak - Son Dakika
Yerel

Kamu Hizmetlerinde Bin Yükümlü Çalışacak

Kamu Hizmetlerinde Bin Yükümlü Çalışacak

Yükümlülerin Denetimli Serbestlik Hizmetleri Mevzuatına göre kamu hizmetinde ücretsiz olarak görevlendirilmesi için Düzce Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığı arasında protokol imzalandı.

14.12.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yükümlülerin Denetimli Serbestlik Hizmetleri Mevzuatına göre kamu hizmetinde ücretsiz olarak görevlendirilmesi için Düzce Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığı arasında protokol imzalandı. 2017 yılında bin kişi kamu kurumlarında görev yapacak.

Düzce Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Zülkif Dağlı ve Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün katıldı.

Törende konuşan Vali Zülkif Dağlı "Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Valiliğimize bağlı kurumlar arasında 2017 yılında bin tane Denetimli Serbestliğe tabi yükümlümüzün çalıştırılması üzerine bir sözleşme imzaladık sayın Başsavcımızla. Bu arkadaşlarımız bir yıl zarfında Valiliğimize bağlı kurumlarda temizlik, genel idare hizmetleri, bakım-onarım ve çevre düzenlemesinde çalışacaklar. Diğer illerimizde de buna benzer çalışmalar devam ediyor" dedi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, ise "Sayın valimize gösterdiği yakınlık ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ise protokol imzalandı.

İmzalanan protokol gereği 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Denetimli Serbestlik tedbiri altında bulunan 850 bay ve 150 bayan olmak üzere toplam bin yükümlü Düzce Valiliğine bağlı kurum ve kuruluşlarda temizlik, genel idare hizmetleri, bakım-onarım ve çevre düzenlemesi işlerinde çalıştırılacak.

İmza töreni sonunda Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan bilgilendirme yaptı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu Hizmetlerinde Bin Yükümlü Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement