Kandıra Sahillerini Çöp Yuvasına Döndüren Tatilcilere Tepki - Son Dakika
Yerel

Kandıra Sahillerini Çöp Yuvasına Döndüren Tatilcilere Tepki

- Kandıra sahillerini çöp yuvasına döndüren tatilcilere tepki Denize girmek için sahile giden aile saatlerce çöp topladı İş adamı, 2 çocuğu ve 3 çalışanıyla birlikte çuvallar dolusu çöpü elleriyle topladıKOCAELİ - Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra'da denize girmek için ailesiyle...

12.08.2018 09:53

- Kandıra sahillerini çöp yuvasına döndüren tatilcilere tepki

Denize girmek için sahile giden aile saatlerce çöp topladı

İş adamı, 2 çocuğu ve 3 çalışanıyla birlikte çuvallar dolusu çöpü elleriyle topladı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra'da denize girmek için ailesiyle sahile inen bir iş adamı, tatilcilerin bıraktığı çöplere tepki göstererek tüm gününü çöp toplamaya ayırdı. 2 saat süren çalışmada çuvallar dolu çöp toplandı.

Kocaeli'nin Karadeniz sahiline kıyısı olan tek ilçesi Kandıra'da denize girmek için sahile inen bir aile, tatilcilerin bıraktığı çöp yığınlarına tepki göstererek saatlerce çöp topladı. Kandıra'da bir hayvan çiftliği işleten Orçun Maviş adlı vatandaş, 2 çocuğu ve çalışanları ile birlikte denize girmek için gittiği Kerpe-Sarısu arasındali 'havuz' denilen bölgede gördüğü çöp yığını görüntüsü sonrasında kolları sıvadı. Maviş, iki oğlu ve 3 personelinin de yardımıyla alandaki tüm çöpleri toplayarak çuvallara doldurdu.

Çöp toplama anlarını kayda alan Orçun Maviş, zorlu bir çalışma sonrasında çöpleri yola çıkararak çöp konteynerlerine attılar. Görüntülerde çöpleri bırakan tatilcilere 'Bize temiz bir çevre bırakın' diyerek tepki gösteren çocuklarını kayda Maviş, ailesiyle birlikte sahillerdeki çöp toplama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kandıra Sahillerini Çöp Yuvasına Döndüren Tatilcilere Tepki
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kandıra Sahillerini Çöp Yuvasına Döndüren Tatilcilere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement