Kandıralı Öğrencilerin Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Kandıralı Öğrencilerin Karne Sevinci

Kandıralı Öğrencilerin Karne Sevinci

Özak, Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

21.01.2012 08:50

Vali Topaca, Başkan Vekili Özak ve Mili Eğitim Müdürü İspirli Kandıra'da katıldıkları törende öğrencilerin karne heyecanı ve mutluğunu paylaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilere Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile birlikte karnelerini veren Başkan Vekili Özak, gençlere yapılan yatırımların önemini bilerek, 80 bin bilgisayar dağıttıklarını ve okullara spor sahaları yaptıklarını ifade etti.

ÖĞRENCİLERİ KUTLAYARAK BAŞARI DİLEDİ

Kandıra'daki katıldığı törenlere Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve İlköğretimlerin okul müdürlerinin yanı sıra veliler ve öğrenciler katıldı. Törende karnelerini dağıttığı öğrencilerle sohbet eden Özak, öğrencileri tebrik ederek alınlarından öptü.

HEDEF "İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK"

Törende yaptığı konuşmada Kocaeli Valisi Ercan Topaca, öğrencilerin öncelikle iyi bir insan olması gerektiğini vurguladı. Her öğrencinin hedeflerinin doğru bir şekilde belirlenmesi için ailelere büyük iş düştüğünü söyleyen Topaca, öğrencilerin karne notunun ailenin, okuldaki öğretmenin ve idarecilerin notu olduğunu söyledi.

HER OKULA SPOR SALONU

Kandıra Namazgâh bölgesindeki Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen karne töreni İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı. Akarca ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim öğrencilerinin şiir ve sahne gösterileri ile devam eden programda en az, karne alan öğrenciler kadar mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Başkan Vekili Zekeriya Özak, 6. Sınıfa geçen öğrencilere laptop dağıttıklarını, her okula spor alanı ve spor salonları yaptıklarını ifade etti.

80 BİN ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR DAĞITTIK

Birinci dönem karnelerini alan öğrencilere başarılar dileyen Zekeriya Özak yaptığı konuşmada, "Büyükşehir belediyesi olarak gençlerimize yapılan yatırımların çok önemli olduğunu biliyoruz. Öğrencilerimizin her koşulda fiziki durumlarını iyileştirmek için 80 bin laptop dağıttık. Bunun yanın da her okula spor sahaları ve ihtiyaç duyulan okullarda kapalı spor salonları yapıyoruz. Tüm bunları yaparken kendiside eğitimci olan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nun eğitime verdiği önem ortaya çıkıyor. Ben öğrencilerimize kendisinin de selamlarını iletiyorum, tekrar başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandıralı Öğrencilerin Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement