"Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR" Projesi' Gecesinde Sahnede Nilüfer - Son Dakika
Sağlık

"Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR" Projesi' Gecesinde Sahnede Nilüfer

"Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR" Projesi\' Gecesinde Sahnede Nilüfer

Kanseri büyük bir azimle yenmeyi başarmış gençlerle sahneyi paylaşacak sürpriz isimler olacak.

14.12.2013 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce göğüs kanserini erken teşhis sayesinde yenmeyi başaran milyonların sevdiği sanatçı Nilüfer, Kansersiz Yaşam Derneği tarafından 16 Aralık gecesi Four Seasons Hotel İstanbul Bosphorus'da gerçekleştirilecek olan ''Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR'' Projesi'nin lansman ve yardım gecesinde sahne alıyor. Geceye katılacak tüm konuklar Nilüfer'in muhteşem sahne performansını izleme şansını bulacak…

Kanseri büyük bir azimle yenmeyi başarmış gençlerle sahneyi paylaşacak sürpriz isimler olacak.

Onursal Başkanı Yavuz Kocaömer olan Kansersiz Yaşam Derneği'nin bu anlamlı gecesinin organizasyon komitesinde çok değerli isimler yer alıyor. Gece Onursal Başkan Yavuz Kocaömer, Asbaşkan Mihriban Oğuz, İcra Komitesi Başkanı Zeynep Ilıcalı , Onursal üyeler Dilara Endican ve Aslı Çini Yaşaroğlu'nun katkıları ile hayata geçiyor.

''Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR'' Projesi çerçevesinde kanser hastalığının önlenmesi, erken teşhisin önemi, bilinçlendirme, eğitim ve tarama amacıyla yola çıkacak olan eğitim ve tarama tırının öncelikli hedefi; toplumu kanserle ilgili bilgilendirmek ve kansersiz bir yaşam konusunda farkındalık kazandırmaktır. Kansersiz Yaşam Derneği tarafından organize edilerek 16 Aralık Pazartesi gecesi Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilecek olan gecenin sunuculuğunu ünlü sunucular Meltem Cumbul ile Engin Altan Düzyatan üstlendi. Birçok ünlü ismin destek vereceği proje lansman gecesi, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yanı sıra iş adamları, futbol, basketbol, sanat camiası tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Geceye giriş ve yardım biletleri tüm hızıyla satın alınmaya devam ediyor. Geceden elde edilecek gelir ''Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR'' Projesi'ne hayat verecek. Kanseri yenmiş ünlü isimlerin de geceye katkılarıyla projenin ilk startı verilmiş olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık 'Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR' Projesi' Gecesinde Sahnede Nilüfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement