Kanye West'ten Tartışılacak Apple Vs Samsung Yorumu - Son Dakika
Teknoloji

Kanye West'ten Tartışılacak Apple Vs Samsung Yorumu

Kanye West\'ten Tartışılacak Apple Vs Samsung Yorumu

Bir zamanlar "Ben Steve Jobs'ım" da demişti.

18.06.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Rap şarkıcısı Kanye West, teknoloji dünyasına dair yeni yorumlarda bulundu. Daha evvel yaptığı bir açıklamada Apple'ın CEO'su Tim Cook'u hedef alan şarkıcı, bu kez Samsung'un bir Apple olmadığını belirtti ve Apple'ın neden Beats'i satın aldığına dair yorum yaptı.


Cannes Reklam Festivali'nde konuşan West, Apple'ın Beats'i almasını, Samsung'un geçen sene Jay Z ile yaptığı işbirliğine bağladı. Daha önce bir konserinde kendisini Steve Jobs olarak da tanıtan şarkıcı (I am Picasso. I am Michelangelo. I am Basquiat. I am Walt Disney. I am Steve Jobs.), Samsung'u sevmediğini söylemişti. Çünkü West, bir numaralarla çalışmak ve beraber olmak istediğini söylüyor. Bu düşüncenin benzeri Samsung'ta da var ki Jay Z'yi ile çalışmak istediler, çünkü Jay Z de bir numara diyor. Ancak Apple'ın anlaştığı Dr Dre'nin de bir numaralı etkileyici isim olduğunu eklemeyi ihmal etmiyor.


Sonuç olarak belki de yine gündem yaratmak istiyordur, bunu bilemeyiz. Ancak pek sevmemesine rağmen Samsung'un doğru bir hamle yaptığını, Apple'ın da yine doğru bir hamleyle karşılık verdiğini dile getiriyor. Eğer Samsung'tan böyle bir hamle gelmeseydi, belki de Apple, Beats'ı almayı düşünmeyecekti...


Siz ne dersiniz?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Kanye West'ten Tartışılacak Apple Vs Samsung Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement