Kapanışından Bir Gün Önce Ghetto'da Yıldız Yağmuru Yaşandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kapanışından Bir Gün Önce Ghetto'da Yıldız Yağmuru Yaşandı

Kapanışından Bir Gün Önce Ghetto\'da Yıldız Yağmuru Yaşandı

"Tolga Akyıldız ile Açık Sahne" muzikicinefes.com'un katkılarıyla eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı

30.11.2013 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapanışından bir gün önce Ghetto'da yıldız yağmuru yaşandı. muzikicinefes.com'un katkılarıyla Tolga Akyıldız'ın evsahipliğinde gerçekleştirilen Açık Sahne'de Harun Tekin'den Ferman Akgül'e, Tuna Kiremitçi'den Kolpa'ya birçok sanatçı ve müzik grubu, akustik performanslarıyla göz doldurdu.

"Tolga Akyıldız ile Açık Sahne" muzikicinefes.com'un katkılarıyla eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı

Yaptığı Popvirüs partileriyle adından söz ettiren ve müzik sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan gazeteci Tolga Akyıldız, dün akşam Ghetto'da müzikseverlerin karşısındaydı. Akyıldız sahnesini, ünlü grup ve konuklarının yanı sıra birbirinden yetenekli genç müzisyenlerle paylaştı. muzikicinefes.com'un desteğiyle düzenlenen gecede Harun Tekin'den Ferman Akgül'e, Tuna Kiremitçi'den Kolpa'ya birçok sanatçı ve müzik grubu, Açık Sahne'de akustik performanslarıyla göz doldurdu.

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız ile Açık Sahne konserleri, muzikicinefes.com'un katkılarıyla, üçüncü kez gerçekleştirildi. Tolga Akyıldız'ın ev sahipliğinde, Nadir Duman'ın DJ kabinininde performans sergilediği etkinlikte, herkesin hayran olduğu ünlü sanatçıların yanı sıra ilk albümleriyle göz dolduran birçok müzisyen de sahne aldı.

Nadir Duman'ın DJ performansıyla ısınan Açık Sahne'de, gecenin ilk misafiri Control +z oldu. Hediye Güven ve Piiz performanslarının ardından, maNga'dan Ferman Akgül ve Yağmur Sarıgül, "Ben Bir Palyaçoyum" ve "Cevapsız Sorular" şarkılarını akustik olarak seslendirdi. Kolpa'nın, "Yatağın Soğuk Tarafı" ve "Beni Aşka İnandır" şarkılarıyla devam eden gecede, Fuat'ın performansının ardından, Harun Tekin sahne aldı. Tekin, ikinci şarkısı "Beyaz"ı, Tolga Akyıldız'a ithaf ederken, "Tolga'yla okul arkadaşıyız, çok kopya çekmişliğimiz vardır" diyerek izleyenleri güldürdü. Sevilen şarkısı "Bir Derdim Var"ı akustik olarak seslendiren sanatçı, müzikseverlerden tam not aldı. Tuncer Tunceli ile birlikte sahne alan Kenan Vural ise "Yolda Olmak" ve "Fark Eder mi?" şarkılarını seslendirdikten sonra "Tolga Akyıldız, muzikicinefes.com ve Ghetto bu işin mimarları" diyerek teşekkürlerini sundu. Vega'nın ardından, Gripin'den Birol Namoğlu'nun performansıyla devam eden gecede, Tuna Kiremitçi ve Atlas'ın ardından sahne alan İrem Derici, söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" şarkısını ve Amy Winehouse'tan seçtiği şarkıyı seslendirdi. Gece, Miya, Multitap Grubu ile Ege Çubukçu, Esin İris ve İrem Candar'ın performanslarıyla son buldu.

Onlarca sanatçı ve müzik grubunun akustik performans ve düetleriyle konuk olduğu Açık Sahne, Ghetto'nun kapanışından bir gün önce, unutulmayacak bir geceye daha imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kapanışından Bir Gün Önce Ghetto'da Yıldız Yağmuru Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement