Kar Bisikleti ile Bisiklet, Kar ve Dağlar Yeni Bir Kış Sporunda Buluşuyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kar Bisikleti ile Bisiklet, Kar ve Dağlar Yeni Bir Kış Sporunda Buluşuyor

Hayatınızda hiç kayak yapmadıysanız ve bisiklete binmek kolay diyorsanız işte size eğlenceli ve kolay bir kayak aktivitesi.

08.07.2013 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatınızda hiç kayak yapmadıysanız ve bisiklete binmek kolay diyorsanız işte size eğlenceli ve kolay bir kayak aktivitesi. Pedalı ve tekerlekleri olmayan, karda oturarak kayak yapma zevkini tattıracak bir ürün.

Kayak mantığı ile aynı kuralları olan, kızaktan farklı, öğrenilmesi çok kolay ve bir o kadar da adrenalin yüklü bir spor aktivitesi. Eğlence, heyecan ve sağlık Snowbike'da bir arada sunuluyor.

Snowbike ile sadece 60 dakikada kar bisikletçisi olabilirsiniz. Brenter ve ekibi tarafından geliştirilen reflekse dayalı öğrenim metodu ile doğal vücut hareketleriniz sayesinde, karbisikletini kontrol edecek sahip olduğunuz yeteneğinizi keşfedeceksiniz.

Başınızın ufak bir hareketi ile vücudunuz istenen yöne uyum sağlayacak kar bisikletine hükmedebileceksiniz ve istediğiniz hızda istediğiniz yerde durabileceksiniz.1 saatlik temel eğitim sonunda sertifika verilerek istediğiniz pistlerde bu eğlenceyi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Engelbert Brenter 3 kuşak öncesi Brenter firmasını Avusturya'da kurmuştur.Karbisikleti fikrini 1923'te ortaya atmış,1949 yılında oturaklı karbisikleti fikrini patent altına almıştır.1951 de sitski ismi yerini Skibob'a, 1996 da Snowbike ismi ile ününü dağlarda devam ettirmiştir.1960 ve 1970'li yıllarda Grace Kelly ve kraliyet ailesi, Beatles grubu, politikacılar ve ünlülerin yeni eğlencesi olmuştur.

1996 yılından beri faaliyetlerini turizm ve kış sporları dalında sürdürmekte olan ACHILL limited şirketi bu yeni proje için 2010 yılında ilk adımı atmış ve Türkiye satış hakları, kiralama, eğitim tek yetkilisi olarak Brenter firması ile temsil hakları anlaşmasını imzalamıştır. Şirketimiz bu eğlenceli sporun Türkiye'de yaygınlaşması için katkılarını sürdürmektedir. İlk kiralama ve eğitim noktasını Kartepe'de gerçekleştirerek 2011 sezonda faaliyetlerine başlayacaktır.

Karbisikleti ile ilgili daha detaylı bilgi almak için www.snowbike.asia web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kar Bisikleti ile Bisiklet, Kar ve Dağlar Yeni Bir Kış Sporunda Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement