Kar Yolları Kapadı, Öğretmenler Öğrenci Bekledi - Son Dakika
Güncel

Kar Yolları Kapadı, Öğretmenler Öğrenci Bekledi

Kar Yolları Kapadı, Öğretmenler Öğrenci Bekledi

Kars'ın Çakmak köyünde tipi yüzünden öğrenciler evlerinden dışarı çıkamayınca 13 öğretmen okulda gün boyu öğrenci bekledi.

11.01.2013 12:08  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Çakmak Köyü'nde tipi yüzünden öğrenciler evlerinden dışarı çıkamayınca 13 öğretmen okulda gün boyu öğrenci bekledi.

Merkeze 10 kilometre uzaklıktaki Çakmak Köyü'nde dün şiddetli tipi nedeniyle hayat adeta durma noktasına geldi. Köylüler ve öğrenciler evlerinden dışarı çıkamadı. Sağlık ocağı, cami, okul ve bakkalların dahi yolları kapandı. 240 hane bin 100 nüfuslu Çakmak Köyü Atatürk İlköğretim Okulu'nda, şiddetli tipi ve dondurucu soğuklar nedeniyle eğitim- öğretim yapılamadı. Veliler, okulların tatil edilmemesine rağmen çocuklarını okula gönderemedi. Taşımalı eğitimle Hasçiftlik, Çalgavur ve Yücelen köylerinden de Çakmak Köyü'ne yolların kapalı olması nedeniyle tek bir öğrenci gelmedi.

OKULA GİDEN ÖĞRETMENLER EVE ZOR DÖNDÜ

Kars'ta oturan ve her gün köye gidip gelen 13 öğretmen dün sabah yine okula giderek sınıflara girdi. Ancak Çakmak Köyü'nün ilk ve ortaokulunda okuyan 180 öğrenci derse gelemedi. Gün boyu öğrencileri bekleyen öğretmenler, akşam üzeri yol kapandığı için Kars'a dönemedi. Küreklerle öğretmenler okulun kapalı yolunu açtı ve okul çevresini kardan temizlediler. Öğretmenler, İl Özel İdaresi ekiplerinin yolu açmasından sonra geç saatlerde Kars'taki evlerine gidebildi. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kar Yolları Kapadı, Öğretmenler Öğrenci Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement