Karabağlar'da Ak Parti'den CHP'ye 5 Transfer - Son Dakika
Güncel

Karabağlar'da Ak Parti'den CHP'ye 5 Transfer

Karabağlar\'da Ak Parti\'den CHP\'ye 5 Transfer

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Ak Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı'ndan istifa eden bir grup siyasetçiyle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'i ziyaret etti.

28.07.2013 21:36

Ak Partili siyasetçiler Kılıçdaroğlu'na CHP çatısı altında siyaset yapmak istediklerini belirtti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu karardan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayarak, Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ü ve CHP'ye geçmek isteyen siyasetçileri kutladı, partiye geçişlerini onayladı.

Karabağlar Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Serdar Kuçhan, Ünal Öztürk ile Ak Partili Mehmet Karakaş, Deniz Şaziment ve Harun Akdağ partilerinden istifa etti. CHP'ye transfer olmak isteyen 5 politikacı Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'le birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, CHP'de siyaset yapmak istediklerini belirtti.

Ak Parti'den istifa edip CHP saflarına geçme kararı aldıklarını belirten Serdar Kuçhan, "Biz hizmetin ve insanın yanındayız. Ak Parti'nin son dönemlerde ülkede gerçekleştirdiği ötekileştirme politikasının yanında olamayız. Siyasette herkese eşit davranılmalı. Karabağlar'da Belediye Başkanımız Sıtkı Kürüm'ün gerçekleştirdiği büyük projeler ve hizmetler çok güzel. İnsan odaklı bu hizmetlerin yanında yer almak istiyoruz. Parti yöneticilerimizle görüşmelerimiz olumlu geçti. Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir törenle CHP rozetini takacağız. Karabağlar'a CHP çatısı altında hizmet etmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ise, "Partimize geçen başarılı arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde çok güzel çalışmalara imza atacağımıza eminim. Karabağlar'da sevgi ve dostluk çerçevesinde arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan gurur duyacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabağlar'da Ak Parti'den CHP'ye 5 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement