Karabük Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Aktaş Parkı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Karabük Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Aktaş Parkı Açıldı

Karabük Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Aktaş Parkı Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından yapılan Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Aktaş parkının açılışı gerçekleştirildi.

09.10.2013 19:09  Güncelleme: 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Belediyesi tarafında,n Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Aktaş parkının açılışı yapıldı. Açılışın çocuk parkı olması münasebetiyle çocuklara ücretsiz pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır dağıtımının yapıldığı park açılışında, mahalle sakinleri adına konuşma yapan Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Emin Altıntaş; "Sayın Başkanım, sizlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmetleri zamanında veriyorsunuz. Karabük'ün kaderini değiştiriyorsunuz. Bu hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı konuşmasında: "4,5 yıl evvelki Karabük ve Karabük Belediyesi'ni düşünelim. İşçisinin maaşını ödeyemeyecek duruma gelmiş, geldiğimiz günün ertesi gün Enerjisa tarafından elektriği kesilmiş bir Karabük Belediyesi. 30 trilyon gibi basit bütçelerle idare edilen, günlük işler yapılan ve kalıcı hiçbir iş yapılmayan bir Karabük. Şimdi şöyle bir düşünün, Cuma pazarının olduğu yerden halin olduğu yeri, hemen Soğuksu mahallesi. Mezbahanın olduğu yerden, Pazar yerlerimiz, Alt Geçit, Dolmuş Durakları, hemen Meydan, Kütüphane terminale gidiyorsunuz üst geçit, Öğlebeli mahallesine dere üzerinden geçit ve yatay asansör, Kayabaşına dikey asansör Yenişehir'e çıkan yürüyen merdivenler ve 5000 Evlerden hemen hemen çarşı merkeze kadar asfaltı bitmiş Yeşil Mahalle, Kurtuluş Mahallesi, Kapullu Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi, 5000 Evlerde 3 tane mahallemiz derken bütün doğalgaza ulaşmış olan bir Karabük. Ve mahallelere doğalgazın gelmesi mümkün değildi. Çünkü imar programı uygulanmadığı için. Şu an bakıyoruz tabi mahallemizde sıkıntılar var ama biz bu sıkıntıları 10 – 15 gün içerisinde tamamını telafi edeceğiz. Her mahallemiz bu sıkıntıları çekti" dedi.

Başkan Vergili konuşmasına şöyle devam etti: "Artık Karabük'te nüfus artışı başlamış ve 10 yıl içerisine Karabük'ün nüfusu 200.000'leri hedefleyen bir şehrin programını yapmamız gerekiyor. Şimdi birileri siyaset yapacak. İşte biz şunu da yapacaktık, Araç çayını göl yapacaktık, şuraya şunu dikecektik, bunu dikecektik. Size şöyle söyleyeyim bunları bizden başka hiç kimse yapamaz. Yakında çok büyük projeleri de açıklamış olacağız".

Yapılan konuşmaların ardından dua edilerek toplu halde kurdele kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabük Kayabaşı Mahallesi Yaylacık Aktaş Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement