Karabük'te Bin Kişilik Cumhuriyet Korteji Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Bin Kişilik Cumhuriyet Korteji Yürüyüşü

Karabük\'te Bin Kişilik Cumhuriyet Korteji Yürüyüşü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. yılı kutlamaları kapsamında Karabük’te yaklaşık bin kişinin katılımı ile Cumhuriyet Korteji yürüyüşü yapıldı.

28.10.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92. yılı kutlamaları kapsamında Karabük'te yaklaşık bin kişinin katılımı ile Cumhuriyet Korteji yürüyüşü yapıldı.

Köprübaşı Meydanı'ndan Atatürk Anıtı'na kadar düzenlenen kortej yürüyüşüne Vali Orhan Alimoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Uğur Yılmaz, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Türk bayraklarının taşındığı kortej yürüyüşü, Yenişehir Atatürk Anıtı'nda son buldu. Yürüyüş sonrası Karabük Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı, Atatürk Anıtı'na sırasıyla çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile program sona erdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Bin Kişilik Cumhuriyet Korteji Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement