Karacabey Belediyesinden Çiftçilere Yol Desteği - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyesinden Çiftçilere Yol Desteği

Karacabey Belediyesi, çiftçilerden gelen talep üzerine yoğun olarak kullanılan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyor.

12.10.2017 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyesi, çiftçilerden gelen talep üzerine yoğun olarak kullanılan yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Çiftçileri Koruma Meclis Başkanı Ergül Kırlı ile yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çiftçilerden bazı yolların iyileştirilmesi için yoğun talep geldiğini belirten Özkan, bunun üzerine hemen çalışmalara başladıklarını söyledi.

Susurluk Şeker Fabrikasının çalışmaya başlamasıyla Karacabey'de 14 bin dönüm alana şeker pancarı ekildiğini belirten Özkan, şunları kaydetti:

"Şu an üretimi yapılıyor. Hasat döneminde çiftçimizin kullandığı yolların iyileştirilmesi için gayret gösteriyoruz. Buradaki pancar kantarına ana yola çıkmadan römorklarıyla, traktörleriyle çiftçilerimizin, üreticilerimizin rahatça ulaşmasını sağlamak için bu çalışmayı yapıyoruz. Bozuk vaziyette olan bu yolların, çiftçilerimiz ve üreticilerimiz açısından düzeltilmesi maksadıyla binlerce kamyon malzemeyi belediyemizin araçlarıyla buraya serdik. Bu yol Karacabeyli üreticilerimize ve çiftçilerimize ciddi bir katkı sağlamış olacak. Hem de İzmir karayolundaki traktör ve römork yoğunluğundan kaynaklanan trafik akışının engellemesi ve kazaların oluşmasını da önleyerek artı bir fayda sağlayacak. Çiftçilerimize yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyesinden Çiftçilere Yol Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement