Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası' Çamlıca Mahallesi'nde Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası' Çamlıca Mahallesi'nde Kuruldu

Karacabey\'de \'Halil İbrahim Sofrası\' Çamlıca Mahallesi\'nde Kuruldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' adı verilen, sorunların ve çözüm yollarının yerinde belirlenmesinin hedeflendiği istişare toplantılarına tüm hızıyla devam ediyor.

24.01.2018 15:06  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Mobil Başkan' sloganı ile ülke genelinde adını duyuran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal ve kent merkezi ayırt etmeksizin vatandaş buluşmalarını kararlılıkla devam ettiriyor.

Karacabey'in tüm mahallelerini gezerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Ali Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' isimli buluşmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Özkan'la birlikte, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de etkinlikte hazır bulunurken, sorunlar ve çözüm yolları titizlikle not alındı.

Çamlıca Mahallesi sakinlerinin de yoğun katılımının gözlendiği ziyarette vatandaşlar, Başkan Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BÜYÜK ÖLÇEKLİ YATIRIMLAR İVME KAZANDI

Buluşmada konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe genelinde büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımların giderek ivme kazandığını belirterek, "Modernleşme adına yaşanan büyük değişimden, vatandaşlarımız da övgü ile bahsediyor. Karacabey'in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösteriyoruz. Çamlıca Mahallesi de bu hizmetlerden en güzel şekilde yararlanıyor" dedi.

ORTAK AKLIN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Belediye olarak, mali yönden uyguladıkları planlı çalışmalar sayesinde oldukça güçlü hale geldiklerini ve tüm sorunları çözebilecek güce ulaştıklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti: "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ediyoruz. 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmalarımızın da oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını memnuniyetle görüyoruz. Sizlerden aldığımız bu destek ve şevkle, gerçekleştirilemeyecek hizmet olmadığına yürekten inanıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'de 'Halil İbrahim Sofrası' Çamlıca Mahallesi'nde Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement