Karaman'da AK Parti Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da AK Parti Seçim Sonucunu Değerlendirdi

Karaman\'da AK Parti Seçim Sonucunu Değerlendirdi

Karaman'da AK Parti seçim sonuçlarını değerlendirdi.

31.03.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da AK Parti seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Parti binasında gerçekleşen değerlendirme toplantısında AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve partililer katıldı.

İl Başkanı Kerim Dereli, "24 Mart 2012'de yönetime geldiğimiz günden bugüne 17 bin 488 olan üye sayımızı 30 Mart 2014 tarihinde 34 bin 438'e yükselttik. 30 Mart seçimlerinde AK Parti hem yerelde hem genelde oylarını artırmıştır. Bu süreçte emeği geçen değerli bakanımıza, milletvekilimize, belediye başkanımız Kamil Uğurlu'ya, yeni Başkanımız Ertuğrul Çalışkan ve bu davaya gönül vermiş tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Bize bu mutluluğu sizler yaşattınız" dedi.

Milletvekili Mevlüt Akgün'de, "AK Parti'nin Türkiye'de aldığı zafer bugüne kadar yerel seçimlerde alınmış en büyük zaferdir. Seçim şartlarını göz önüne getirdiğimiz zaman ses kayıtları, iftiralar, montajlar, kasetler velhasıl iktidarı yıpratmak için her türlü argüman sahaya sürülmesine rağmen, milletimiz Başbakanına, hükümetine, Türkiye'nin aydınlık geleceğine ve yarınlarına sahip çıkmıştır. Türkiye bugün dünden daha aydınlıktır. Ülkenin geleceği, ufku inşallah daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'da, "Bakanımızla, milletvekilimizle, il başkanımızla, belediyemizle bu şehre hizmet etme mücadelesine başladık. Her zaman her alanda şunu gördük. Çok hizmetler etmişiz ki her gittiğimiz yerde çok güzel karşıladılar. 12 Aralık sürecinden beri başlayan seçim sürecinde bize destek olan başta Karaman halkına çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizleri sevgiyle saygıyla karşıladılar. Moral ve destek verdiler. Biz istikrar istiyoruz. Biz kaybetmek istemiyoruz dediler. Biz bu şehrin ileride cazibe merkezi olacağına inanıyoruz. Onun için siz Başbakanımızın, partimizin ve sizlerin arkasında dimdik olacağız dediler. Allah nasip ederse bizde onca hizmeti hep birlikte yapacağız" şeklinde konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da AK Parti Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement