Karanfil Süslü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Karanfil Süslü'yü Ziyaret Etti

Karanfil Süslü\'yü Ziyaret Etti

Aday listelerinin açıklanmasının ardından, MHP’ye ve belirlenen adaylara her türlü destek vereceğini açıklayan Aslan Karanfil, MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’yü ziyaret etti.

11.04.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aday listelerinin açıklanmasının ardından, MHP'ye ve belirlenen adaylara her türlü destek vereceğini açıklayan Aslan Karanfil, MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'yü ziyaret etti.

Samsun'dan milletvekili aday adayı olan ve adaylar belirlenene kadar çalışmalarını tüm ilçelerde sürdüren Karanfil, listede yer almamasına rağmen, hiç bir küskünlük veya kırgınlık olmadan MHP'nin neferi olarak çalışacağını belirtti.

Samsun'a döndükten sonra ilk olarak MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'yü ziyaret ederek çalışmalara başlayan Aslan Karanfil, "Sahaya çıktığımız ilk günden bu yana meseleyi memleket meselesi olarak gördüğümüzü her platformda dile getirdik. Böyle büyük bir dava uğruna çalışmak liste veya sıralamaya indirgenemez. Şimdi bir ve beraber olma zamanı" dedi.

İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetim kurulu üyeleri ile uzun süre sohbet eden Karanfil'in önümüzdeki günlerde ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti gerçekleştireceği bildirildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karanfil Süslü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement