Karaosmanoğlu'na Köylerden de Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu'na Köylerden de Tam Destek

Karaosmanoğlu\'na Köylerden de Tam Destek

Urla Belediye Başkanı ve Demokratik Sol Parti Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor.

03.03.2014 16:16

Urla Belediye Başkanı ve Demokratik Sol Parti Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor.

Urla Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu meclis üyesi adaylarıyla birlikte sorunları yerinde görmek, köylülerin taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde köylülerle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

"YAPAMAYACAĞIM İŞLERİN SÖZÜNÜ VERMEDİM"

Hafta sonunu köy ziyaretlerine ayıran Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Karaosmanoğlu, "Kendimi anlatmama gerek yok. 15 yıldır beni tanıyorsunuz. Hiçbir zaman yapamayacağım işlerin sözünü vermedim. Ancak hiç kimseyi de kapımdan geri çevirmedim. Eşit ve adil bir şekilde belediye imkanlarımızı paylaşacağız. İmecenin en güzel örneğini hep birlikte herkese göstereceğiz" dedi. Yeni Bütünşehir Yasası ile köylerin mahalle statüsüne geçeceğini de dile getiren Karaosmanoğlu, "31 Mart itibariyle köylerimiz mahalle olacak. Ancak biz köylerde devam eden düzeni bozmayacağız. Köyün malları ve ortak alanları yine köyün olacak. Buraların inisiyatif yine köylülerde olacak" dedi.

"BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Her mahallede ayda bir toplantı yapacaklarını ve yapılması istenen çalışmalara mahalle sakinleri ile birlikte karar vereceklerini de ifade eden Karaosmanoğlu, "Tek adam olursan halkın beklentilerini ve isteğini duyamazsın, göremezsin. Biz o nedenle geçen seçim döneminden beri hep Urla'yı sivil toplum kuruluşları ile birlikte yöneteceğiz diyoruz. Şimdi bunu mahallelerimize yayacağız. Her mahallemizde ayda bir toplantılar yaparak yapılacak çalışmalara mahalle sakinleri ile birlikte karar verip projeleri birlikte hayata geçireceğiz" dedi.

"KÖY YOLLARINI DÜZELTECEĞİZ"

Tüm köylerde dile getirilen öncelikli sorunun köy yollarının yapılması konusunda gerekli çalışmalara başlayacaklarını da dile getiren Karaosmanoğlu, "Köylerimiz bize bağlanır bağlanmaz ilk önce köy yollarını düzelteceğiz ve köylerimizi kışın çamurdan yazın tozdan kurtaracağız. Alt yapı ve kanal çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olduğu için başlanan ancak tamamlanmayan kanalizasyon çalışmaları İZSU'nun sorumluluk alanına girecek" dedi.

FUTBOL SAHASI İSTEDİLER

Kadıovacık Köyü ziyaretinde köy çocukları da Karaosmanoğlu'nu büyük bir sevgiyle karşılayarak kendisinin futbol sahası istediler. Karaosmanoğlu, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın istekleri bizler için emirdir. Sağlıklı bir neslin yetişmesi için bugüne kadar pek çok çalışma yaptık ve onların istekleri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kadıovacık köyüne de çocuklarımızın spor yapması için uygun bir alana futbol sahası yapacağız" dedi. Köylüler, çok sevdikleri ve güvendikleri Başkan Karaosmanoğlu'nun her zaman yanında olduklarını söyleyerek "Oylarımız Selçuk Başkan için. İhtiyacımız olduğu her an yanımızda olan Başkanımız Karaosmanoğlu'nun biz de yanındayız ve başkanımıza bizlerden tam destek" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu'na Köylerden de Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement